Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudtok olyan elegáns férfi...

Tudtok olyan elegáns férfi cipőt ami nem töri vezetés közben a lábát?

Figyelt kérdés

A férjemnek muszáj elegáns cipőt hordania a munkájához, viszont eddig csak olyan cipőket találtunk, aminek nagyon alacsonyan van a sarka, és egész nap vezet, így a fékezés, kuplung, gázadás mozgásától folyamatosan töri a lábát az achilles ínnél.

Van erre valami megoldás? Talpbetét segíthet? Vagy bármi más?

2020. jan. 10. 06:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Én vagabondot használok, és ennél kényelmesebb cipőm még nem volt. Igaz kicsit borsos az ára, de nagyon strapabíró.
2020. jan. 10. 07:08
 2/5 A kérdező kommentje:
A hosszúszárúak mind női cipők, a férfi elegánscipőknek meg ugyanúgy rövid a sarka :(
2020. jan. 10. 07:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp magasabb árkategóriákban keress, esetleg olyat, aminek kicsit párnázott a sarka körül a perem. Menjetek ki Londonba, vagy Olaszországba cipőt venni, ég és föld a választék a hazaihoz képest. Ha szélesebb a lába, inkább Németországba. Végső esetben csináltassatok.
2020. jan. 10. 09:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy elegánsat kell hordania munkában, de vezetés közben miért? Vegyen fel egy kényelmes edzőcipőt vezetéshez, a munkában meg átcseréli. Én is így vagyok, a munkám miatt elegáns ruhát+magassarkút kell hordanom, de meg is halnék, ha a napi 2 óra vezetést magassarkúban csinálnám.
2020. jan. 10. 11:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Mert ő szállít+tárgyal a cégekkel. Vezet, elmegy egy helyre, leadja a csomagot, felveszi a rendelést, + próbálja őket rávenni, hogy ezt meg ezt is rendeljenek, stb. Megy tovább és a következő cégnél is ugyanezt csinálja. Sose érne haza, ha minden cég előtt átcserélné a cipőjét, aztán vissza. Napi 6 órát vezet.

Volt olyan cég, ahol csak azért nem folytatták a munkát a férjem cégével, mert szerintük nem adta meg a kellő tiszteletet a tárgyaláshoz az öltözékével, azóta megkövetelik, hogy minden céghez öltönyben, ingben, elegáns cipőben menjen.

Azért is akarok valami megoldást találni erre, mert az nem megoldás, hogy 20 percenként cipőt cserél.

2020. jan. 10. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!