Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz, ha lány...

Szerintetek gáz, ha lány létemre egy férfi cipőt hordanék? (air force 1)

Figyelt kérdés

Szóval ti mennyire tartanátok gáznak, ha meglátnátok egy lányon egy eredetileg férfi cipőként kategorizált Nike Air Force One-t?

Nagyon megtetszett a Nike Air Force One '07 LV8 NBA cipő, ám nemrég szembesültem vele, hogy nincs belőle női modell. Viszont találtam a méretemben, ám egy nagyon kicsit tartok attól, hogy túl fiús, esetleg túl fiúsan mutatna egy lányon.

Ti mit gondoltok erről?

2020. jan. 4. 00:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A te 76%-ból is van pár...

Ezzel nem lehet mindenkit beazonosítani.

2020. jan. 7. 20:19
 12/16 anonim ***** válasza:
56%

Viszont a linkem mellé tett kérdésemre nem feleltél!

Talán mert egyoldalú a megítélés?

Csak a férfiakat lehet köpködni, a nők meg mindegy mit vesznek fel?

2020. jan. 7. 20:21
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 Kicsit unalmas már a hülyeséged,a harisnyáiddal együtt.
2020. jan. 7. 21:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, számomra is unalmas a férfiak homározása ha nem a “megkövetelt és elvárt” ruhákat veszik fel.
2020. jan. 8. 09:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Mérettől is függ. Egy kisméretű, vékonycsontú lányon nagyon furcsa lenne, de egy jó magas, amazontermetűn észre se venné az ember szerintem.
2020. febr. 1. 05:42
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem viseld azt a cipot,kulonben meg tok mindegy ki mit vesz fel ,mindenkinek az tetszik amit felvesz
2020. febr. 2. 04:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!