Gáz, ha ma hosszú gatyában megyek Pestre ebben a dögmelegben?
Én nem bírnék, rosszul vagyok rövid szárúban is. De ha te bírod, akkor miért ne?
Megjegyzem, akár ki is moshatsz egyet, hamar megszárad ilyen hőségben.
Én is a mosást javaslom.
Illetve nem értem, hogy lehet, hogy az összes rövidgatyád koszos? Ha most jöttél haza a nyaralásból akkor még értem és még nem tudtad őket kimosni, de amúgy elég fura.......
Ha bírod a meleget hosszúgatyában akkor felveheted, nem te leszel az egyetlen Pesten aki hosszúnadrágban szaunázik...
amúgy itt nemigazán nézik hogy kin van hosszú gatya,meg ilyenek,itt inkább csak a feltűnő embereket nézik meg,én úgy tapasztalom.Amúgy gyárban dolgozom,és nem viszek gatyát,a hosszú gatya kötelező,tehát inkább abban megyek,hálég' hajnalban még nincs annyira meleg.. :>
Amúgy sokan vesznek fel nyáron hosszúgatyát,nem kell ezt annyira túlaggodalmaskodnod,ha legközelebb ilyen helyzetbe kerülsz..Van egy ismerősöm,ő még nyáron is bakancsot hord,na őt nézik meg néha,de te gondolom nem vagy ennyire elvetemült,tehát pesten ez már megszokott.Van izgalmasabb látnivaló,pl a fehér kontaktlencsés lila hajú lányok bugyivillantós csipkeszoknyában! ;D Ha egy ilyen mellé ülsz,garantáltan nem a te hosszúgatyádat fogják nézegetni! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!