Sárga martens bakancs tetszik a fiúknak egy lányon? Ha nem, miért nem?
gondolom attól függ milyen fiúnak kell tetszenie milyen lányon. egy diszkós fiúnak nem tetszene egy punk lányon, de egy punk srácnak tetszene egy punk csajon :D:D
15/L, fekete steel bakancs :D
a bakancs szerintem csak rockereken, metálosokon, punkokon és skineken áll jól.. meg talán ska-sokon, másokon nem igazán. megfordulna a fejemben, hogy csak divatként hordja, bár én csak vok.
első voltam
26/L
Nekem nem tetszene, pláne nyáron. Ha belegondolok, h milyen szagok lehetnek ott...:D De komolyan..nyáron bakancsba?
Lány vagyok, szeretem a bakancsokat, de sárgában semmiképp. Alapvetően nem vagyok oda a színes bakancsokért, max a fekete alapon "foltosokért". De úgy is leginkább vörös, kék, esetleg zöld színben.
Nálam ez azért van szerintem, mert eleve nem szeretem a sárga színt, cipőben meg pláne nem (bakancs esetében meg aztán méginkább nem). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!