Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Turkáló vagy Kínai?

Turkáló vagy Kínai?

Figyelt kérdés
Vagy akár más?
2010. júl. 20. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
én ötvözni szoktam az összeset. turkálokat szeretem, csak messzev an tőlem jo turi. néha lehet kapni kínaiban is jo cuccokat. cipőt márkásat veszek, ez a saját heppem, a többi ruha innen onnan ahogy sikerül :)
2010. júl. 20. 18:52
 2/9 anonim ***** válasza:
én a szezonvégi akcióra szavazok. Vadiúj, csak max. felpróbált, márkás, jó minőségű cuccokat lehet kapni, sokszor még olcsóbban is, mint a turkáló vagy a kínai.
2010. júl. 20. 18:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindkettőbe járok.
2010. júl. 20. 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Turi.

De nem a kilósok, ahol a sz*rok közül kell a kevés jót megtalálni (persze azért kilósba is benézek) de vannak "elit" turik, amelyek már szinte annyiba kerülnek mint a kínai boltok. Gyönyörű, különleges ruhákkal vannak tele.

Amúgy szeretem a márkaboltokat, Zara, Pimkie stb. kínaikba sosem járok.

25, L

2010. júl. 20. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Turkáló,de egyébként Mango fan vagyok mindig ott vásárolok az olyan egyedi nőies:D

19/L

2010. júl. 20. 20:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Én bármilyen boltba bemegyek turi. kinai. márka mindenhol lehet jó dolgokat kapni csak nyitott szemmel kell járni. Pl egyszer kilós turiba sikerült vennem egy új kosztümöt 500forintért ami boltba minimum 30 ezer lett volna. Kinaiban 1500ért nagyon klassz szövet kabátot 1500 ért és három éve birja.
2010. júl. 20. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Turi>.< A legjobb a kilós, ott tényleg turkálni kell:) Az a legjobb, hogy bemész, és sosem tudod, hogy veszel-e valamit, de annál jobb, amikor egy igazi kis kincsre bukkansz a láda alól. Nekem minden egyes alkalom egy-egy kis kaland:D
2010. júl. 20. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:
turiiii <3 imádok járni, csak olyankor szar, amikor nagyon venni is akarok valamit, mert akkor nem találok. meg leárazások. kínait semmiképp!
2010. júl. 21. 12:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Turkáló, vagy ritkán New Yorker.

24/L

2010. júl. 22. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!