Mi a véleményetek a szakadt farmerről?

Nekem nem tetszik és a szegénység, hajléktalanság jut róla eszembe. Nem is értem, hogy képes valaki ilyenért pénzt kiadni - még egy turkálóban is különbet kapna!
Hidegben meg még az is eszembe jut, hogy nem vágja be a cúg, szóval szerintem nem kell mindig a divatot követni, mert vannak benne tévutak.
De ha valakinek az tetszik, hát hordja!
Nekem nem jön be.

Az én szememben egy szakadt ruhadarab bármiről is legyen szó az az ápolatlan ,igénytelenség alapja.
Egy kopott ,szakadt ruhától kiráz a hideg nem hogy viseljem az utcán.
De nem vagyunk egyformák nem mindenki igényes az öltözékére.
F

Megszokja az ember nézni az utcán. Bár a nagyon szakadtakat nem könnyű... Nekem részben koptatott, vagy kvázi mintás farmerem már volt, de szakadtat nem vennék. Lehet, hogy megfelel fiatalnak iskolába, ha az iskola engedi, esetleg bulizni, de elegáns helyre már nem lehet olyanban menni. A nem szakadt farmer sem elegáns, de azért azzal már kevés helyről dobnak ki (rá lehet fogni, hogy az egy kék színű nadrág).
Télen a csak kicsit szakadt verziót sem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!