Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a szakadt...

Mi a véleményetek a szakadt farmerről?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, és abszolút nem követem a divatot. Régebben gyűlöltem a szakadt farmert, de most kinéztem egyet, le volt akciózva, ezért gondoltam újítok egy picit. Csak a térdénél szakadt, de nem teljesen. Nektek mi a véleményetek a szakadt farmerről? Megvetitek vagy szerintetek a fiatalság hordhatja nyugodtan?
2019. dec. 24. 17:20
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ui.: Előre is köszönöm a válaszokat, és Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
2019. dec. 24. 17:22
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nincs róla különösebb véleményem. Szerintem jól néznek ki. (már amelyik, az már nem tetszik, ahol szinte már nincs is anyag) Szerintem ameddig még is csak ízlésesen néz ki, addig teljesen okés.
2019. dec. 24. 17:36
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Neked kell h tetszen, nem nekunk. Ha jol erzed magad benne hajrá.
2019. dec. 24. 18:27
 4/19 anonim ***** válasza:
31%

Nekem nem tetszik és a szegénység, hajléktalanság jut róla eszembe. Nem is értem, hogy képes valaki ilyenért pénzt kiadni - még egy turkálóban is különbet kapna!

Hidegben meg még az is eszembe jut, hogy nem vágja be a cúg, szóval szerintem nem kell mindig a divatot követni, mert vannak benne tévutak.

De ha valakinek az tetszik, hát hordja!

Nekem nem jön be.

2019. dec. 24. 18:50
 5/19 anonim ***** válasza:
94%

Az ilyenek tetszenek:

[link]

[link]

Az ilyenek nem tetszenek:

[link]

[link]

A nemet ne nézd :DDD

2019. dec. 24. 19:15
 6/19 anonim ***** válasza:
90%

Jó link a nem tetszikhez: [link]

Az utolsó mondatot arra értem, hogy ne azt nézd, h ffi v női :D

2019. dec. 24. 19:16
 7/19 anonim ***** válasza:
95%
Nekem tetszik, de én nem hordom (izé... Lusta vagyok leborotválni a lábam, és így gáz, még akkor is, ha senkit nem érdekel az a 3 szál a térdemen)
2019. dec. 24. 19:44
 8/19 anonim ***** válasza:
69%
Hülye egy divat, maradjunk annyiban.
2019. dec. 24. 19:51
 9/19 anonim ***** válasza:
30%

Az én szememben egy szakadt ruhadarab bármiről is legyen szó az az ápolatlan ,igénytelenség alapja.

Egy kopott ,szakadt ruhától kiráz a hideg nem hogy viseljem az utcán.

De nem vagyunk egyformák nem mindenki igényes az öltözékére.

F

2019. dec. 24. 20:37
 10/19 anonim ***** válasza:

Megszokja az ember nézni az utcán. Bár a nagyon szakadtakat nem könnyű... Nekem részben koptatott, vagy kvázi mintás farmerem már volt, de szakadtat nem vennék. Lehet, hogy megfelel fiatalnak iskolába, ha az iskola engedi, esetleg bulizni, de elegáns helyre már nem lehet olyanban menni. A nem szakadt farmer sem elegáns, de azért azzal már kevés helyről dobnak ki (rá lehet fogni, hogy az egy kék színű nadrág).

Télen a csak kicsit szakadt verziót sem ajánlom.

2019. dec. 24. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!