Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok! Ez a cipő jó lenne...

Srácok! Ez a cipő jó lenne cső gatyához télre?

Figyelt kérdés

A vászon Nikeim folyamatosan beázik szóval ideje vennem valami télit és ezt néztem.

[link]

Sötét kék világos kék fekete és szürke cső gatyához menne ez?

Vékony lábam van

2019. dec. 23. 16:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%
Kényelmes egy szűk, b*zis, passzos pichanadrág, ami a tökötöket is leszorítja? Ja, bocs, az ilyeneknek az nincs is, de kis naiv vagyok, hogy ezt gondoltam.
2019. dec. 23. 17:04
 12/29 A kérdező kommentje:
Tudod ezekben a cső nadrágok nem 100%ban pamutbol vannak hanem tartalmaznak elasztánt amitől nyúlós lesz tehát egyáltalán nem szorít és férfi cső gatyák eleve csak combtol le felé feszesek szóval nem szorítanak össze semmit😅
2019. dec. 23. 17:14
 13/29 A kérdező kommentje:
Ki fejtenéd, hogy miért ízléstelen és miért nem hordanád? Főleg hogy az eredeti kérdés erről szólt csak jött a sok okoskodó férfi állat ,hogy jól meg mondják😅
2019. dec. 23. 17:16
 14/29 anonim ***** válasza:
73%

Ez is be fog ázni, mert egy szintetikus sneaker. Mikor fogjátok már fel, hogy TÉLRE TÉLI cipő kell? Nyáron sem járunk hótaposóban, télen akkor miért normális mindenféle őszi, tavaszi (netán full nyári) cuccokat hordani?

A bakancs teljesen jó választás az meg természetes, hogy robusztusabb darab.

2019. dec. 23. 17:21
 15/29 anonim ***** válasza:
32%

Lehet ilyet is hordani, mint amit belinkeltem, tuti kenyelmesebb a csogatyanal, csak nem 1990-ben elunk. Altalaban a korpas bajszu informatikusok hordanak ilyet, akik totalisan lexarjak, hogy hogy neznek ki.

[link]

2019. dec. 23. 17:21
 16/29 anonim ***** válasza:
31%
Én nő vagyok, 25+ és nem kis tini, akinek esetleg tetszhet az efféle Justin Bieber divat, de egész egyszerűen egy férfi nézzen ki annak, ne pedig szopottgombóc idióta sapkás fejjel, szűk nadrágban meg Vans és airmax cipőben próbáljon csajozni, mert ez rohadtul nem stílus. Olyan panelsuttyós, jól írta az egyik válaszoló. Tipikusan a semmi dolgom nincs iskola után csak csetelni a haverokkal, meg birkaként követni az épp aktuális idióta divatot. És a kislányok ugyanezek. Csak ők meg a leggingsre hiszik például, hogy nadrág és haspólóval veszik fel.
2019. dec. 23. 17:25
 17/29 anonim ***** válasza:
Na azért 15-ös, ez is durva. A másik véglet.
2019. dec. 23. 17:27
 18/29 A kérdező kommentje:

Hu mintha olyan komoly telek lennének:DD hó sehol és az átlag hőmérséklet 10 fok fele van.

A sportcipőmbe is csak akkor fázok ha rá esik az eső és be ázik mivel gyöngy vászon.

Szerintem ezekre a telekre simán jó 😃

2019. dec. 23. 17:30
 19/29 anonim ***** válasza:
47%

Vazzeg, akkor mit rinyálsz, hogy beázik, ami most van?

Ha ez annyira jó télire...meg nyilván ha most nincs -10, akkor nem is lesz soha, mi?

De attól ez még nem lesz téli cipő, te pedig magad írtad, hogy “ideje vennem valami télit”. Ez nem az, ugyanott leszel vele hidegben, hóban, mint a mostaniddal. Akkora dolog lenne beszerezni egy normális bakancsot, amit felveszel a zordabb időjárás esetében, ezt (vagy a meglévőt) meg akkor, mikor melegebb van?

2019. dec. 23. 17:35
 20/29 A kérdező kommentje:
Olyan könnyen tuti nem ázik be mint a gyöngy vászon szóval pont jó lenne és tavalyis 0-10fok körül volt a hőmérséklet még januárban is.
2019. dec. 23. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!