Srácok! Ez a cipő jó lenne cső gatyához télre?
A vászon Nikeim folyamatosan beázik szóval ideje vennem valami télit és ezt néztem.
Sötét kék világos kék fekete és szürke cső gatyához menne ez?
Vékony lábam van
Ez is be fog ázni, mert egy szintetikus sneaker. Mikor fogjátok már fel, hogy TÉLRE TÉLI cipő kell? Nyáron sem járunk hótaposóban, télen akkor miért normális mindenféle őszi, tavaszi (netán full nyári) cuccokat hordani?
A bakancs teljesen jó választás az meg természetes, hogy robusztusabb darab.
Lehet ilyet is hordani, mint amit belinkeltem, tuti kenyelmesebb a csogatyanal, csak nem 1990-ben elunk. Altalaban a korpas bajszu informatikusok hordanak ilyet, akik totalisan lexarjak, hogy hogy neznek ki.
Hu mintha olyan komoly telek lennének:DD hó sehol és az átlag hőmérséklet 10 fok fele van.
A sportcipőmbe is csak akkor fázok ha rá esik az eső és be ázik mivel gyöngy vászon.
Szerintem ezekre a telekre simán jó 😃
Vazzeg, akkor mit rinyálsz, hogy beázik, ami most van?
Ha ez annyira jó télire...meg nyilván ha most nincs -10, akkor nem is lesz soha, mi?
De attól ez még nem lesz téli cipő, te pedig magad írtad, hogy “ideje vennem valami télit”. Ez nem az, ugyanott leszel vele hidegben, hóban, mint a mostaniddal. Akkora dolog lenne beszerezni egy normális bakancsot, amit felveszel a zordabb időjárás esetében, ezt (vagy a meglévőt) meg akkor, mikor melegebb van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!