Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 30-as férfinek jó ajándék?

30-as férfinek jó ajándék?

Figyelt kérdés

Örülni fog neki, te örülnél?

[link]

2019. dec. 22. 11:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

eltekintve attól, hogy az árkategóriája miatt nem az én műfajom és morális dilemmát okozna a viselése, a designja szép.

De ha kapnék egy hasonló kinézetű órát 40-50 ezres árkategóriában, örülnék neki, azonnal fel is venném, és biztosan hordanám is.

2019. dec. 23. 02:09
 12/18 anonim ***** válasza:
34%

Pont ez az a korosztály amelyik kissé el van szállva magától mint a kérdező és a párocskája.

Pökhendi ki ha én nem stílus.

Én mindég át néztem az ilyeneken mert volt szerencsém a fajtájukhoz és kiismertem a lekezelő másokat semmibe néző stílusukat.

A példád meg épp nem hasonlítható össze egy felesleges giccstárgyhoz mert a feleség nem arra való hogy csak főzzön....

2019. dec. 23. 09:43
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Én nem örülnék. Az ilyen órák mindig becsípik a karomon a szőrt.
2019. dec. 23. 10:47
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

Szép ajándék.

Én örülnék neki.

2019. dec. 23. 11:08
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Eljátszanám, hogy tetszik, de ennyiért már órát is kapni akkor minek vennél neki egy rakás sz.rt. Csak attól mert rajta van a swiss made felirat még nem lesz jó óra.
2019. dec. 23. 12:47
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

A Certina egy korrekt márka.

Én egy Seiko Sumo-t vennék ebben az árban.

Kicsit többért talán 450-500 körül, egy használt Omega Seamastert. Nekem ezek tetszenek. De a Certina sem rossz. Ha kapnék egy ilyet, biztos nem vinném vissza a boltba. :)

A feltörekvő új óramárkák közül a Traska, a Bolerais, a Steinhart, a Sinn, és a

G. Gerlach termékeit is ajánlom. Nézz körül náluk is. :)

Illetve a japán márkák, például a Seiko háza táján is nézz körbe. Sokkal nagyobb a választék, mint például a svájci óragyártóknak, minőségben a japánok pedig ebben az árkategóriában, bőven egy ligában vannak a svájciakkal.

Ősi beidegződés, hogy csak a svájci órák a jó órák. :) Ez nem így van. Nyugodtan nézz körbe a lengyel, cseh, német, japán gyártók között. A divatórákat, mint például Michael Kors, Fossil, Calvin Klein, Police, Armani, Boss, PEDIG KERÜLD EL JÓ MESSZIRE. 😁 Azok nem órák. 😁

Remélem tudtam segíteni.

2019. dec. 24. 12:04
 17/18 anonim ***** válasza:
72%

Egyben igazad van kérdező! Az pedig a magyar nyelv kérdése.

Valóban már ebben az országban sem lesz rá szükség mivel két nyelvűek vagyunk, szégyen szemre a magyar ismertetők alatt ott vigyorog ez az ocsmány primitív nyelv az angol.

Sehol a környező országokban nem jellemző ez a buzgóság az idegenek sheggnyalása érdekében.

Jól haladunk a lejtőn...

2019. dec. 24. 20:33
 18/18 anonim ***** válasza:
89%
13-as, igen, az ezer forintos fémszíjak már csak ilyenek :D Egy 260 ezres óránál azért ez ritkán fordul elő :)
2019. dec. 28. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!