Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát vegyek fel ebben...

Milyen ruhát vegyek fel ebben a melegben?

Figyelt kérdés

Itthonra felveszem a rovidnadrágot meg a toppot, de viszonta ha suliba az osztálytársaim valakit meglátnak rövidnadrágban, rögtön leku.vázzák. Velem még nem fordult ez elő,mert inkább térdgatyában meg pólóban megyek suliba. Szerintetek se való gimibe rövidnadrág?

És ha hétköznapokra felveszem nyáriszünetben? Nincs belőle semmi. Nem rakom ki mindenemet. Ti hogy vagytok ezzel? Vagy mit ajánlotok, ti mit vesztek fel a nagy melegben?:)

15/l

2010. júl. 20. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:

ha nem áll ki a fél segged, akkor nem k.rvás

nálunk is (szintén gimnázium, ráadásul elvileg magasabbszintű) hord rövidnacit egy-két lány

pár éve még a régi igazgatóhelyettes jól lehordta az ilyeneket, de az már a múlté :)

ne foglalkozz a többiekkel, lehet csak azért k.rvázzák le a többieket, mert nekik nem engedik a szüleik, hogy ilyeneket hordjanak, vagy szégyenlik a saját lábukat

amúgy felvehetsz bő egyberuhákat, azok is nagyon kényelmesek, és szellősek :)

2010. júl. 20. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Lenge nyári rucikat hordok, pl. pánt nélküli, mellben gumis, lefelé bővülőket.

Tunika+ vékony cicanaci meg ilyenek.

2010. júl. 20. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobb megoldás egy-egy lenge nadrág, legyen az hosszú vagy félhosszú, mint egy rövid nadrág. Sokkal jobban szellőzik, kényelmesebb viselet.
2010. júl. 20. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:

nemtudom ti milyen suliba jártok, de én most végeztem a gimiben és senki nem kurv@zott le azért, mert egy ELÉG rövid nacit vettem fel, többször is+olyan miniszoknyát, ami szintén ELÉG mini. nem vagyok egyébként ilyen rózsaszín cicababa, szoknyát is csak néha hordok, de a farmerrövidnaci a mindenem! szerintem nyugodtan felvehetsz rövidgatyót, vagy egy lenge szoknyát, esetlen egy hosszabb pólót leggingssel. én ezeket preferálom nyáron :)

18/L

2010. júl. 20. 16:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ:)

Utolsó: Általában a ku.vák riban.ozzák le a normális lányokat(a sulinkban), a többiek csak megnézik az embert.

2010. júl. 20. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!