Srácok! Ti felveszitek egymás alsónadrágjait? Tesódét, apudét?
Figyelt kérdés
Szerintetek tabu dolog családban egymás boxerét hordani?2019. dec. 16. 10:53
1/10 anonim válasza:
Dehogy vesszük, minek nézel te minket, fúj.
2/10 anonim válasza:
Egyszer voltam rákényszerülve hogy felvegyem bátyám boxerét (nyaralásra elfelejtettem vinni magamnak sajátot) én akkor felizgultam tőle.
3/10 anonim válasza:
van hogy mosás után összecseréljük de tisztán vesszük fel.
4/10 anonim válasza:
Higiénia ugyebár... alsóneműt, fogkefét, borotvát csak sajátot (max. "vészhelyzetben" családon belül és akkor is csak tisztát).
5/10 anonim válasza:
Mi kulon mossuk a boxereket igy nem szoktuk osszekeverni
ha veletlenul belekeveredik akkor tisztan vettem mar fel de ez nagyon ritka
6/10 anonim válasza:
Tesóm nincs, apámtól meg elválaszt fél évszázad. Ami azt jelenti, hogy elég nehéz lenne összekeverni egymás cuccait, mert urvára nem hasonlítanak. Muszáj esetben felvenném-e tesómét, ha lenne? Attól függ, talán ikertestvérnél belefér...
7/10 anonim válasza:
Nem. Egyszer, vészhelyzetben felvettem nagyapámét, de azt hiszem azt sem használta még.
8/10 anonim válasza:
Igen simán :) ha tudom hogy tiszta az illető miért ne?
10/10 anonim válasza:
Bátyámmal mi rendszeresen felvesszük egymásét. Ugyan mi bajunk lehetne? Ki van mosva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!