Mi a véleményetek errőo az óráról?
Órát szeretnék vásárolni de nem tudom, hogy milyent. Most találtam 1-et ami megtetszett de szeretném megkérdézni,hogy mi a véleményetek rólla vagy esetleg van e valakinek ilyen?
Strapabíróságról mi a véleményetek? (Néztem ,hogy valami "ablaküveg" ami erőssebb valamivel(minőség?)
Előre is köszi
Szerintetek a barna vagy inkább ez? [link]
Azért nem órásnál,merr városomban nem sok található és mem kapok magamnak megfelelőt ami tetszene és kicsi a választék
Ne vegyél divatórákat. Fossil is határeset. 3000 forintos Miyota quartz van benne, valszeg egy nagyon alacsony minőségű genuine leather szíjjal (kb 1-2 dollár egy ilyen szíj). 33 ezer forintba bugyolálva ez egy rablás, az óra többi része nem olyan hiperjó minőség, ami indokolná az árat. Csak viszonyításképp, ennyi pénzért hardlex üveges (ásványi üveg fölött egy minőségi szinttel), 21600 bph-s, automata szerkezetes Seikot kapsz 7S26 szerkezettel (alap, de megbízható), rakott logóval meg számlappal. Sokkal minőségibb érzést nyújt a kézen.
Ilyen Fossilhez hasonló tudású órákat tudsz venni 8-10 ezer forintért aliexpressen, sőt, ott talán edzett üveget raknak már rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!