Most én akkor milyen testalkatba tartozom?
Már végigolvastam annyi oldalt, de azt nem tudom eldönteni, hogy a mell vagy a vállméretet kell nézni, mert az enyémre nem találtam egyértelmű magyarázatot.
Mell:96, Derék:81, Csípő:96, A vállam és a hátam sem széles, a lábam rövid, a vádlim és combom vastag de izmos.
Nem baj. Ha elfogadjuk a hármas felbontást testalkattípusok szerint, akkor sem jelenik meg szinte sosem tisztán (vagyis effektíve semmi értelem ilyen felbontásnak).
Ha öltözködésről van szó, így is úgy is egy konfekcióméretből fogsz választani egy hozzád közel álló méretet vagy varratni egy méretedre szabottat. Ha pedig edzésről vagy diétáról van szó, (szintén) semmi hatása nincs rá.
Anno nem is ilyesmire találta ki egy pszichológus, hanem hogy jellemvonásokat társítson testalkathoz és már ez is évtizedekkel ezelőtt megdőlt.
Vagyis ezt az egész testalkat típus hülyeséget érdemes volna végre elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!