Ki vásárolt már online ruhákat?
Figyelt kérdés
És honnan rendeltetek és mit? Volt-e már olyan, hogy amit kihoztak a házadhoz, kicsi vagy nagy volt a méret? És ha igen, kicserélik ingyen? Ilyen ruhásboltot keresek.
Most főleg nadrágot szeretnék rendelni a netről.
Amiket kinéztem idáig:
- [link]
- [link]
Esetleg shopalike.hu-n is melyik oldalak a megbízhatóak?
Terepmintás jogger vagy farmerjogger nadrágot keresek egyébként.
2019. dec. 7. 14:53
1/3 anonim válasza:
En H&Mrol szoktam nadragot rendelni. Meg nem volt olyan hogy rossz lett volna a meret, de amugy kicserelik.
2/3 anonim válasza:
Szerintem kb. mindenki. Én a magam részéről nem szeretek, mert a mérettel és minőséggel csak akkor szembesülsz, amikor kézbe veszed, ahogy azt is akkor látod, hogy úgy áll-e rajtad, ahogy elképzelted, aztán ha nem felel meg, bajlódj a visszaküldéssel, esetleg várd ki a csere darabot. És még csak az sem feltétlenül igaz, hogy így olcsóbb.
3/3 anonim válasza:
H&m, orsay, reserved,sinsay,bershka,zara, about you,bonprix,mango.. en ezekrol szoktam rendelni
Volt, hogy nagy/kicsi volt a meret, azokat visszakuldtem es visszafizettek a penzt. Ez oldaltol fugg, hogy kell-e fizetni a visszakuldeesert.
Egyebkent en jobban szeretek online vasarolni, szamomra atlathatobb, gyorsabb, egyszerubb.
18/l (elnezest az ekezetekert)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!