Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felvennéd ezt a szoknyát?...

Felvennéd ezt a szoknyát? Térd alá ér. Kép lent.

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 19. 17:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

simán vedd fel nagyon nőies egy sima felsővel!sztem még balerinával is hordható:) nekem tetszik simán hordanám ,már csak azért is mert a mai tizenévesek, a csőnacin,meg a tornacipőn kívül nem igazán ismernek mást (tisztelet a kivételnek )!

15 vagyok imádok nőiesen öltözködni a magam képére formálni a divatot és nem a tömeget utánozni..és igen sokkal több srác fordul meg utánam ha szoknyát viselek, felveszek egy magassarkút, vagy egyszerűen csak nőies ruhákban vagyok, JA és nem öregít..

sok sikert és udvarlót:)

15/L

2010. júl. 19. 19:12
 12/15 A kérdező kommentje:

de aranyos vagy!:)

köszönöm a biztatást!:D

esetleg tudnál nekem linkelni,milyen tipusú ruhákat hordasz?

2010. júl. 19. 19:21
 13/15 anonim válasza:

nem tudnám elképzelni magamon, nem az én stílusom

de ha neked tetszik akkor hordd, ne mások véleménye alapján dönts

2010. júl. 19. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:

19:12-es vagyok

Húha, külön nem hiszem, hogy tudnék linkelni, rengeteg szoknyám van de a ceruza fazon a kedvencem ami feljön teljesen mell alá-különleges és a derekamat csípőmmel együtt emeli ki! felsők terén ami a derekamat hangsúlyozza, meg ami feszülősebb-a bőket nem szeretem mert szerintem kövérít.

ha farmert veszek az is inkább a szorosabb-nem buggyanok ki sehol szerencsére!:)

ékszerek terén a biju brigitte-t ajánlom

szeretem a kitűzőket főleg a nagy virágokat!

topánkáim pedig a kínaitól kezdve márkásabb boltokból is vannak .büszke vagyok arra hogy nincs tornacipőm:P

egyszerre egy nagyobb kiegészítőt ajánlok ami vonzza a tekintetet:)

a magassarkúak nem azok a hatalmas p*csák hanem kis ízlésesebb darabok deichmanosak.

imádom a szövetkabátot/habár télen hideg:D az átmeneti időszakban egy vagányabb bőrkabáttal elvagyok:)

sok sál

jaa és imádom azt a stílusirányzatot ami nemrég jelent meg ez a népi motívumokba visszanyúló de mégis modern és szexis..egy ilyen huszár-gombos " szerű" kabátra meg befizetek!:)

amúgy boltokban cipő :deichman, ruha: takko,cheroke

azt tudom ajánlani, hogy keress ruhákat, és ne menj a "hudetrendi" emberek után mert ha szépnek látod magad, egyéni vagy akkor sokkal szebb leszel ,mint ők!:)

ui: egy idő után észrvettem, h elkezdtek engem utánozni:P..:)

mégegyszer sok sikert!=D

2010. júl. 19. 21:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Soha.:D (15 vagyok.)
2010. júl. 20. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!