simán vedd fel nagyon nőies egy sima felsővel!sztem még balerinával is hordható:) nekem tetszik simán hordanám ,már csak azért is mert a mai tizenévesek, a csőnacin,meg a tornacipőn kívül nem igazán ismernek mást (tisztelet a kivételnek )!
15 vagyok imádok nőiesen öltözködni a magam képére formálni a divatot és nem a tömeget utánozni..és igen sokkal több srác fordul meg utánam ha szoknyát viselek, felveszek egy magassarkút, vagy egyszerűen csak nőies ruhákban vagyok, JA és nem öregít..
sok sikert és udvarlót:)
15/L
de aranyos vagy!:)
köszönöm a biztatást!:D
esetleg tudnál nekem linkelni,milyen tipusú ruhákat hordasz?
nem tudnám elképzelni magamon, nem az én stílusom
de ha neked tetszik akkor hordd, ne mások véleménye alapján dönts
19:12-es vagyok
Húha, külön nem hiszem, hogy tudnék linkelni, rengeteg szoknyám van de a ceruza fazon a kedvencem ami feljön teljesen mell alá-különleges és a derekamat csípőmmel együtt emeli ki! felsők terén ami a derekamat hangsúlyozza, meg ami feszülősebb-a bőket nem szeretem mert szerintem kövérít.
ha farmert veszek az is inkább a szorosabb-nem buggyanok ki sehol szerencsére!:)
ékszerek terén a biju brigitte-t ajánlom
szeretem a kitűzőket főleg a nagy virágokat!
topánkáim pedig a kínaitól kezdve márkásabb boltokból is vannak .büszke vagyok arra hogy nincs tornacipőm:P
egyszerre egy nagyobb kiegészítőt ajánlok ami vonzza a tekintetet:)
a magassarkúak nem azok a hatalmas p*csák hanem kis ízlésesebb darabok deichmanosak.
imádom a szövetkabátot/habár télen hideg:D az átmeneti időszakban egy vagányabb bőrkabáttal elvagyok:)
sok sál
jaa és imádom azt a stílusirányzatot ami nemrég jelent meg ez a népi motívumokba visszanyúló de mégis modern és szexis..egy ilyen huszár-gombos " szerű" kabátra meg befizetek!:)
amúgy boltokban cipő :deichman, ruha: takko,cheroke
azt tudom ajánlani, hogy keress ruhákat, és ne menj a "hudetrendi" emberek után mert ha szépnek látod magad, egyéni vagy akkor sokkal szebb leszel ,mint ők!:)
ui: egy idő után észrvettem, h elkezdtek engem utánozni:P..:)
mégegyszer sok sikert!=D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!