Mi a véleményetek a DOXA órákról/márkáról a mai napokban?
Figyelt kérdés
Tehát mi a véleményetek a DOXA óramárkáról/órákról !a mai napokban!
Tehát ugyebár tudjuk hogy régen/régebben etalonnak számitott, leginkább nálunk és a balkán országokban.
Na de mostanság?
Ahogy láttam Eta Autómatákat (2824/2 és 2893 és kvarcokat használnak.
Anyaghasználat?
Ez kb az egyedüli márka ami jelenleg hiányzik a Svájci oldalról a kollekciómból :) (és az Atlantic)
2019. dec. 1. 19:51
1/5 anonim válasza:
Sima tokozó cég. Semmi extrát nem csinálnak semmi újításuk nincs. Próbálják minél olcsóbban betokozni az ETA szerkezeteket úgy hogy még éppen megfeleljenek a swiss made felirat feltételeinek. Ez persze egyrészről sajnálatos és bizonyos körökben lenézendő, másrészről meg jó mert ha mondjuk 50 ezrem lenne egy órára lehet hogy Doxát vennék vagy a hasonszőrű Roamert mint bármi mást mert csak ETA meg zafírüveg. Ebben az árszegmensben nem êppen alap dolgok ezek.
2/5 anonim válasza:
Nem értek az órákhoz, nem tudom, mire vagy kíváncsi pontosan, csak hétköznapi tapasztalattal tudok szolgálni - ajándékba kaptam egyet jó tizennégy éve, azóta is szépen tartja magát. Nemrég túlélt egy háromméteres zuhanást is, ez nekem elég meggyőző. Oké, ez-az elmozdult benne, de legalább nem tört össze, pedig kövön landolt :)
3/5 anonim válasza:
Van doxa oram szeretem.
Most nem tudom hordani,mer eltorott a koronazarja.
4/5 anonim válasza:
Csak Emporio Armani oraim vannak....azok 👍
5/5 anonim válasza:
Igen #4-es,azok a .......vicc órák.Ipari hulladék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!