Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok venni neten wayfarer...

Hol tudok venni neten wayfarer szemüveget? De nme eredetit olyan 2000Ft-ért.

Figyelt kérdés
Régen vettem eredetit és eltört 70000ft-ért és mostmár ink olyat veszek nagyon szerettem.
2010. júl. 18. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Westend nyugati tér felöli bejáratánál a földszinten van egy napszemüveges stand. én vettem ott párat, 1000 forint darabja.
2010. júl. 18. 23:21
 2/4 A kérdező kommentje:
És nekem nem tudnál venni? Mert én mezőtúri vagyok és azért szeretnék neten nvenni de ha megvennéd kifizetném:D
2010. júl. 18. 23:27
 3/4 anonim ***** válasza:

megvenném, de nem vinném el neked, postán meg minden ellopnak. ha pesten jársz, megéri benézni.

amúgy egész tűrhető minőségű kópia, a logók hiánya nyilvánvalóvá teszi, hogy nem eredeti, de hordható.

amúgy ha nem feltétel, hogy fekete legyen, akkor pl a New Yorkerben láttam mindenféle színekben.

fekete keret-fehér szár, kék keret-fehér szár, piros-piros, volt minden

2010. júl. 19. 01:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Oks köszönöm azért kelett volna neten

De majd elnézek szolnokra ha lesz egy kis időm de ezért akartam neten

2010. júl. 19. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!