Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Converse cipők átlagosan...

Converse cipők átlagosan mennyibe kerülnek?

Figyelt kérdés

aki tudja írhatja külön a "vászon" tornacipőket(bocsi ha nem az) és a bőröket(műbőr)

aki válaszol azt felpontozom:) köszi

2010. júl. 18. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Sziaa.:)

hát az alap olyan 15-16nál kezdőik. ez sima tornacipő. :D aztán megy fö egészen mehet akér 40.e.ig is. és ugye nem mindegy, hogy magasszáru-evagy sem.(:

elég húzós.:S

15/L

ja és nemmindegy hogy holveszed.:D Ausztriába olcsóbb sokkal.;)

2010. júl. 18. 23:05
 2/8 anonim ***** válasza:
az egyém egy normális magasszárú vászon, és 15 ezer volt. a bőr 20 ezertől kezdődik
2010. júl. 18. 23:16
 3/8 anonim ***** válasza:
rövidszáru vászon-13 ,hosszuszáru-15, bőr hosszú szárú 18-20
2010. júl. 19. 01:21
 4/8 anonim válasza:
első válaszolotol kérdezem hova valósi vagy?
2010. júl. 19. 09:21
 5/8 anonim válasza:
teszveszen én halottam h már 7000ért megkapod barátnőm is onann vette
2010. júl. 19. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, vaterán és tesz-veszen 7000-8000ft-ba kerülnek az ilyen sima színes Converse cipők.Ha olyat szeretnél akkor szerintem sokkal gazdaságosabb ha megrendeled ezekről az oldalakról. Vagy ajánlanám még a ebay-t, igaz külföldi oldal de tudomásom szerint megbízható (barátnőm is rendelt már onnan többek között táskát, cipőt stb.)Nagyon olcsók a dolgok csak a kiszállítási díj van hogy drágább mint maga az áru :S
2010. júl. 19. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Őő vki kérdezte, amúgy Kaposvár. :D

első voltam.(:

2010. júl. 20. 16:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a vászon 15 ezer volt a bőr pedig 20 ezer.minden converse boltban ugyanazok az árak, de pl vaterán lehet 8 ezerért esetleg 5 ezerért sima egyszinű vászon converset venni :)
2010. júl. 20. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!