Laza, bő szárú boxeralsó létezik még?
Figyelt kérdés
Szinte csak feszülős fazont látok az üzletekben, én meg szeretem ha lóg :D
Leginkább vicces mintás boxert szeretnék, léteznek még ilyenek? :)
2019. nov. 19. 16:54
1/7 anonim válasza:
Mármint rövidnadrágot?
Bárhol találsz sok helyen árulnak még.
F.
2/7 anonim válasza:
Kínai üzletekben vannak nagy viccesek, kikben meg sima nagyok
3/7 anonim válasza:
Persze van ilyen is még, én is ilyet hordok.
Ha esetleg márkásat akarsz akkor J. Press.
4/7 anonim válasza:
H&M üzletekben régebben volt ilyen, páromnak vettem ott néha, bár az ilyen selymes szatén, de vicces simpsonos meg spongya bobos volt:)
5/7 A kérdező kommentje:
kínai boltban találtam tegnap, de sajnos a minősége ill a választék nem a legjobb, de azért vettem kettőt :)
2019. nov. 21. 15:41
6/7 anonim válasza:
Én a C&A-ban veszem, ott nagyon jó Angelo Littrico van. Vagy hogy írják:,D vagy még CK-ból is van elég jó!
7/7 anonim válasza:
Maximum aludni szoktam ilyenben. Nadrág alatt kényelmetlen; össze-vissza gyűrődik, és egy idő után a nemesebb részeim kilógnak belőle. Úgyhogy inkább a feszesebb, testhezálló boxert szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!