Ki mit viselne céges karácsonyi vacsorán? 30as nők
"kötelező", eddig meglógtam előle.
Ha lehet egyberuhás képkete kérnék.(nem vagyok túl nadrágos, szoknya+felsős)
178/67 arányos deszka.
30+ nőként más mondja meg, mit vegyél fel?
Ami tetszik, amiben jól érzed magad.
Ami Te vagy!
Csak van egy saját ízlésed, saját stílusod!
Céges vacsora, nyilván nem farmer + kötött pulcsi.
Ha ezen kívül nem megy, és másnak kell megmondania, akkor baj van.
Jubileumi gála est. Orvosi távollét, halálodon vagy és tényleg. De ez részletkérdés.
És miért kérdeztem? Egyszerű a vonalú business casual ruhákat viselek, van pár kötött, vagy picit testhezálló ruhám és blézerek. Nagyjából mindig kiöltözök. A kérdés arra irányult, hogy mennyire kell ennél is jobban kicsípni magam.
Pl
Vagy
Illő
Szia!
A gála est azért picit komolyabb kategória, mint a sima céges vacsora. Dress code-ot nem írtak? Nálunk nemrég volt pont ilyen gála est ott a dress code black tie volt.
Nincs dress code, ezért is vagyok meglőve.
Még csak a helyszín sem segít, bpi művelődési ház, ami lehet a szocreál és a csilivili cateringgel...
Két rendezvényen voltam két munkáltatónál, és hát, az erölködő közönségestől az oscar gálásig minden volt/alkalom, és annak a függvényében ki mellé sodródtam, öltöztem túl alul az eseményt😝.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!