Miért néz ki mindenki ugyan úgy?
Mert mindenki bámulja a másikat. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy mindenki minket néz, de nem, mindenki bámul mindenkit. Én is meg szoktam nézni kicsodán milyen ruha van, de nem bámulom csak rápillantok. De ez nem mindenkinek egyértelmű. Pl beültünk egy nyitott kávézóba barátnőmmel és megpihentünk. Megkérdeztem tőle, hogy miért bambult el, erre azt mondja, hogy csak figyelem az embereket 😃. Neki ez abszolút nem volt kellemetlen.
De amúgy meg nem szabad azzal foglalkozni, hogy ki miért néz. Én is kitűnök a zarába h&m be meg más boltokba de nem számít. Aki ezért lenéz mert nem olyan ruháim vannak mint a kirakatban, az annyit is ér.
De nem vagyok álszent, én is vetek egy egy pillantást ki milyen ruhában van, egyszerűen érdekel. De nem csak azok tűnnek ki akik egyedien öltözködnek, az is kitűnik azért ha valaki tényleg kirakatosan öltözködik.
Mások nevében nem tudok nyilatkozni, a saját okaim:
- egyszerűen a feketét szeretem a legjobban, az tetszik
- ha 1-2-3 neutrális színnel dolgozok a ruhatáramat illetően, soha nem lesz gond, hogy mi mihez illik, lényegében bármit hordhatok bármivel - régen voltak ilyen ruháim, hogy x fölső csak y nadrággal néz ki jól, elegem lett ebből
- annyira nem érdekel, nem a ruháimmal akarok egyedi lenni, kinőttem már ebből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!