Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért néz ki mindenki ugyan úgy?

Miért néz ki mindenki ugyan úgy?

Figyelt kérdés
Egyik nap voltam vásárolni és a legtöbb emberen ugyan olyan szürke/fekete vagy valamilyen más sötét színű ruha van. Bementem a zarába hogy a páromnak vegyek kabátot és konkrétan éreztem ahogy kinéznek mert nem ugyan azt az unalmas stílust képviselem, hanem színesebben öltözködöm. Miért jó ha ugyan úgy néznek ki mint a tömeg?

2019. nov. 17. 14:11
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Ez legyen a legnagyobb gondod az életben...
2019. nov. 17. 14:20
 2/10 anonim ***** válasza:
14%
Igen, sajnos sok a tömeglany/fiú. Szolis bőr, póthaj, ugyanaz a stílus. Pedig ez már nem divat. Nézzétek meg a külföldi sztárokat.
2019. nov. 17. 14:42
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Amúgy ne foglalkozz másokkal! Itt mindenki megbámulja a másikat és csak kritizálják aki kicsit is másabb mint ők. Tisztelet a kivételeknek!
2019. nov. 17. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:
19%
Fúj, szolis bőr! Asszodt és büdi is, tényleg külföldön már gáz! Nagyon szomorú hogy mi még itt tartunk!
2019. nov. 17. 14:52
 5/10 anonim ***** válasza:
25%

Mert mindenki bámulja a másikat. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy mindenki minket néz, de nem, mindenki bámul mindenkit. Én is meg szoktam nézni kicsodán milyen ruha van, de nem bámulom csak rápillantok. De ez nem mindenkinek egyértelmű. Pl beültünk egy nyitott kávézóba barátnőmmel és megpihentünk. Megkérdeztem tőle, hogy miért bambult el, erre azt mondja, hogy csak figyelem az embereket 😃. Neki ez abszolút nem volt kellemetlen.

De amúgy meg nem szabad azzal foglalkozni, hogy ki miért néz. Én is kitűnök a zarába h&m be meg más boltokba de nem számít. Aki ezért lenéz mert nem olyan ruháim vannak mint a kirakatban, az annyit is ér.

De nem vagyok álszent, én is vetek egy egy pillantást ki milyen ruhában van, egyszerűen érdekel. De nem csak azok tűnnek ki akik egyedien öltözködnek, az is kitűnik azért ha valaki tényleg kirakatosan öltözködik.

2019. nov. 17. 15:00
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Én szeretem az egyszerűséget, szeretem a letisztult dolgokat, a sötét színeket, jobban tudom kombinálni őket és ami a lényeg a tükörben is jobban tetszik. Sok ember tud nagyon jól kinézni akár papagály színekben is és tök jó nekik. Én nem ilyen vagyok. Ez van.
2019. nov. 17. 16:41
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Mert ha valakin sötét színű ruha van az már ugyanúgy néz ki? Azt a logikai bukfencet...
2019. nov. 17. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:
93%

Mások nevében nem tudok nyilatkozni, a saját okaim:

- egyszerűen a feketét szeretem a legjobban, az tetszik

- ha 1-2-3 neutrális színnel dolgozok a ruhatáramat illetően, soha nem lesz gond, hogy mi mihez illik, lényegében bármit hordhatok bármivel - régen voltak ilyen ruháim, hogy x fölső csak y nadrággal néz ki jól, elegem lett ebből

- annyira nem érdekel, nem a ruháimmal akarok egyedi lenni, kinőttem már ebből

2019. nov. 18. 13:28
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Manapság azt veszem észre, hogy a tizen-huszon-harminc-negyvenes korosztály mindig így jár(köztük én is), sportosan: szűk gatyesz, bő póló és bő pulcsi. Enyhén sminkelek csak, szempillaspirál+szájfény és ennyi.
2019. nov. 21. 10:14
 10/10 anonim ***** válasza:
"Ok nevetnek rajtam mert mas vagyok, en pedig rajtuk nevetek mert mind ugyan olyanok!!" by Kurt is ennyi!!
2019. nov. 27. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!