Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti jártok turkálóba? Ha igen,...

Ti jártok turkálóba? Ha igen, mért és milyen gyakran? Ha nem, mért nem?

Figyelt kérdés

2019. nov. 15. 17:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Olyan stílusú ruhákat viselek, hogy úgysem találnék olyat amit tetszene. Ráadásul magas vagyok és nagyobb darab is, szóval valószínűleg méretbeli problémák is felmerülnének.
2019. nov. 16. 02:44
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Igen járok. Azért mert olcsó és ritkán látok nekem tetsző ruhákat a plázákban, mert unalmasnak tartom, nem illik hozzám. Ha meg látok valami szépet a helyi árkádban akkor is sajnálom rá a pénzt. Nincs fölös 10000 Ft-om kettő fölsőre mikor turiban 10000-ért rengeteg ruhát lehet venni. Igaz türelmesnek kell lenni, meg sok csúnya ruhán keresztül kell magadat túrni, de nekem megéri mert nagyon szép ruháim vannak onnan. Nadrágot viszont ritkán találok ott, de arra is van egy bevált helyem, hogy hol találok jó áron. Amit meg nem vennék sose turiban az a fehérnemű és cipő.

Amúgy általában én is 1-2 havonta járok.

21l

2019. nov. 16. 14:46
 13/22 anonim ***** válasza:
11%

Nem, nem járok.

És hogy miért? Egyrészt a higiénia miatt másrészt pedig nem hinném,hogy annyira szharul állna az ország,hogy a nyugati országok levetett szennyeiben kéne járnunk.

F.

2019. nov. 17. 12:58
 14/22 Sunshinedoll ***** válasza:
79%
Nagyon ritkán járok. Azért, mert egyáltalán nem élvezem a vásárlást. Hagyományos fast fashion üzletben legalább messziről látom, mi hol van, milyen színű, turkálóban sokkal szöszölősebb, át kell túrni a ruhákat, a méreteket, nekem erre nincs se időm, se energiám.
2019. nov. 17. 18:52
 15/22 anonim ***** válasza:
74%

Nem járok.

Tervezem, de soha nem tudom rávenni magam. GYŰLÖLÖK ruhát vásárolni, a többi boltban legalább lehet annyit könnyíteni, hogy kinézem/megrendelem neten hogy mit akarok, ismerős márkáknál a próbálást is megúszom, stb. Turiban meg végig kellene bújni az egész kínálatot, próblgatni több ruhadarabot, brrrrrrr, ennél a pokol is kellemesebbnek hangzik.

Pedig nagyon jó lenne, támogatom a dolgot, de még nem tudom, honnan legyen ehhez idegzetem meg időm. :(

N

2019. nov. 18. 13:32
 16/22 anonim ***** válasza:
82%

"nem hinném,hogy annyira szharul állna az ország,hogy a nyugati országok levetett szennyeiben kéne járnunk"

nem csak anyagi megfontolasbol jarnak az emberek turizni. van, aki kornyezetvedelmi okokbol, hogy annyival kevesebb hasznalhato ruha keruljon a szemettelepre/szemetegetobe

2019. nov. 18. 13:40
 17/22 anonim ***** válasza:
11%
Ha csak ezen múlna a környezetvédelem...
2019. nov. 19. 07:09
 18/22 anonim ***** válasza:
95%

Ki állította, hogy ezen múlik?

2019. nov. 19. 08:34
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
18! A 16-os. Volt.
2019. nov. 19. 09:13
 20/22 anonim ***** válasza:
95%

Aha. És pontosan hol?

Mert én akárhányszor olvasom, csak annyit látok, hogy vannak akik környezetvédelmi okokból választják a használtat.

Még mindig várom, hogy hol állította, hogy ezen múlik a környezetvédelem.

2019. nov. 19. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!