Csinos lenne ez a nadrág és felső együtt? 20/l
Egy vendéglőbe ülünk be a barátommal, és egy ilyen összeállítást gondoltam ki: [link]
(A képek minőségéért előre is elnézést kérek.)
Szerintetek jól mutatna így együtt? Ha nem, akkor mit változtatnátok rajta? Az inget mindenképp tűrjem be a nadrágba, vagy kívül viselve is jó? Bocsi a sok kérdésért, de szeretnék csini lenni a randin, s meglepni a barátomat egy alkalomhoz illő szettel. Előre is köszönöm a választ! :)
Én mindenképp ruhában mennék + harisnya.
( Mondjuk én minden “eseményre” ruhában vagy szoknyában megyek :) )
Ha ragaszkodsz ehhez a nadrághoz, akkor pedig egy fekete, esetleg csipkés bodyval venném fel.
12.
Ezzel nem írtál újat mindenki ruhában megy valahová, azt a khúrva harisnyát meg lehetne már hanyagolni.
Utolsó válaszoló! A gyengébbek kedvéért: a ruha alatt egy csinos egyberuhát értettem.. a harisnyán meg nem tudom mit vagy kiakadva: tudod, van, aki a ruhához (egyberuhához) leggingset, combfixet, térdharisnyát stb. vesz fel.
Ha tanácsot nem tudsz adni a kérdezőnek, legalább ne kötekedj olyannal, aki megpróbál segíteni!
Szép napot
14.
Na ugye! Hogy kiudtad írni a nevét amire gondolt a kislány.
Ilyen egyszerű.
A harisnyával meg azert van tele a fhaszom mert már unom hogy némelyik nő mekkora ügyet csinál belőle,hogy milyen legyen az anyaga,színe, hogy az már kiakasztó.
A hajukkal nem foglalkoznak ennyit.
És a pasik a zoknikkal nem lovagolnak ilyen sokat pedig az is látótérben van.
Szép és csinos..:) de nem nőies.
Nem tudom hogy hány éves vagy és hogy milyen az alkatod de....
Ha ezt veszed föl, hétköznapi ember leszel a többi emberke között, pont olyan mint egy egyen munkaruha.
A barátod nem lesz büszke a párjára, nem ő lesz a legszebb a teremben, nem fog fölnézni rad. ::((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!