Divatból kereszt nyaklánc és dögcédulára hajazó nyaklánc hordása?
Utóbbira azt mondták jól áll és jól és néz ki, a Tankcsapda ezen adta ki a lemezét, lényegében egy pendrive, csak dögcédulára hajaz. Másik pedig egy kereszt, kicsit kisebb mint 5cm magas. Mit gondoltok ez divatból mennyire jó? Nekem nagyon tetszenek. :) 18/F
Ja meg egy ilyen gyűrű:
Divatból nem hordanék egy vallási jelképet, ha nem tudok azonosulni vele.
Divatból nem hordanék dögcédulát.
Ez az én véleményem, negatív számomra ha ilyesmiket látok egy fiú nyakában.
18/L
A dögcédula szerű tankcsapdás számomra jelent sok mindent, hisz a metál a kedvenc zeném, és a tankcsapdát is nagyon szeretem. Metallica amúgy a kedvencem, ha olcsón találnék, hordanék olyant.
A kereszt pedig na az tényleg divat, de nekem nagyon tetszik, igaz a templomba járást abba hagytam bérmálásom után, és hitem elvesztettem egy tragédia miatt, viszont tetszik maga a kereszt és az a típusú nyaklánc.
A Tankcsapda (a régebbi fajta :c ) király. Ezáltal a dögcédula is.
A gyűrű is tetszik
De a kereszt, hát azt inkább hanyagold. Még ha lovagkereszt lenne... XD Ha nem vagy hívő, ennyi erővel hordhatnál Dávid csillagot, vagy félholdat csillaggal is. De gondolom azt gáznak éreznéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!