Gyömrő-Molnár Béla kérdése:
Magyarországon hol lehet kapni 100% poliészter inget?
Figyelt kérdés
Évek óta szeretnék venni egy fekete, hosszú ujjú inget, ami 100% poliészter anyagból készült. De mindenhol csak tiszta pamut vagy pamut és poliészter keverékéből készültet árulnak. Már olyat is hallottam, hogy az EU-ban betiltották a 100% poliészter ruhákat...2019. nov. 12. 20:43
2/4 anonim válasza:
Biztos nem tiltották be őket, én az imént vettem a Tescoban egy 100% poliészter női blúzt, szóval lehet kapni.
3/4 A kérdező kommentje:
Bizonyára gyártanak poliészter ruhadarabokat, de férfi inget évek óta nem találok sehol. Tud valaki konkrét helyet?
2020. jan. 29. 11:11
4/4 anonim válasza:
Milyen az a 100% poliészter ing?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!