Piros felsőhöz, milyen nadrágot vegyek fel?
Figyelt kérdés
Egy piros, felsorol van szó, vagy farmert vennék fel hozzá, vagy fekete testnacit. :) surgos, jöhet bármilyen vélemény :D2019. nov. 11. 19:57
1/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen az alkalom, illetve milyen hatást szeretnél elerni. Feketével talán dogosebb, farmerral diszkrétebb szerintem. De mondjuk a felső stilusatol is függ
2/8 anonim válasza:
Fekete nadrággal is felveheted, de farmer nadràghoz is passzol.
Nemtudom hogy nàlad mit jelent az hogy testnadràg?
Skinny farmer vagy sima sztreccs nadràg, esetleg cica nadràg/leggings?
Ha cicanadràgra/leggingsre gondolsz, akkor azt sztem ne vedd fel hozzá, vagy is csak akkor ha a felső takarja a feneked.
4/8 anonim válasza:
A lényeg hogy fekete színű legyen. Szerintem a feketével illik legjobban.
5/8 anonim válasza:
Fekete magasderekú farmer farmer
6/8 anonim válasza:
Fekete szerintem jobban illik hozzá.
7/8 anonim válasza:
Pirosat jobban szeretem fekete alsóval. A farmer szerintem annyira nem illik hozzá, max. egy sötétebb színű darab, világos, koptatott semmiképp, ahhoz bordósabb, hidegebb színű felső kell.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek ❤️
2019. nov. 13. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!