Idiótán néz ki a fejpánt, vagy csinos?
Sziasztok!
Nem valami elterjedt dolog, de szerintem csinos ez a fejpánt pl:
Tegnap ez volt rajtam, és eléggé megbámultak az emberek, konkrétan volt olyan csaj, aki grimaszolt egyet látványosan és elfordult.
Ennyire gáz, vagy mi? Szerintem tök jól néz ki, és úgy is vettem fel, ahogy a csajon van a fentebb linkelt képen...:D
Könyörgöm hogy ne törődj az ilyen rettentő buta emberekkel akik grimaszolnak egy vadidegenre. Hordj amit szeretnel, a te döntésed mi tetszik, viseld büszkén.
Es szerintem rohadt jol nez ki, nekem is van sok es magasról letojom tetszik e valakinek vagy nem 😂
Én ritkán láttam ilyet, mivel kisvárosban élek, azért kérdeztem. :) Persze attól függetlenül hordani fogom, hogy valakinek nem tetszik, csak érdekelt mi a véleményetek róla.
Ha most 20-ból 20-an azt írnák, hogy csúnya, nem szép, akkor azért elgondolkodnék.
Pont ugyan ilyenem volt. Nekem nagyon tetszett de iszonyatosan viszketett benne a fülem és a fejem azon része amihez hozzáért. Én már tovább adtam másnak ajándékba.
Te pedig hord nyugodtan mert nagyon csinos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!