Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sétálgatós randira túlzás...

Sétálgatós randira túlzás lenne ez a ruha, vagy bevállalható? 23/l

Figyelt kérdés
[link]

2019. nov. 10. 17:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy melyik része érdekel, de az a nyakkendő szerű cucc az elég fura. Az a szvetter vagy micsoda meg nem tudom... szexinek nem szexi, de hát hideg van, valamit úgyis kell felvenni, és őszintén szólva nagyon kevés olyan felső ruha van, ha egyáltalán, ami meleg, de mégis "szexi" vagy legalább jól néz ki.
2019. nov. 10. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem meg tök jó.

Mondjuk a kardingàn helyett ha bőrkabattal veszed fel, akkor szerintem sokat dobna a szetten. A kardigàn kicsit furàn nèzne ki hozzà.

2019. nov. 10. 22:48
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Alá még egy tundrabugyit, és ki is lesz maxolva az 1-es által definiált vágylohasztó jelző.

Borzasztó. Egyedinek is csak a masni miatt lehet mondani..

2019. nov. 10. 23:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csinos, de ennyiben fázni fogsz, kabát alatt meg oly mindegy, ha nem ültök be.
2019. nov. 11. 13:49
 15/15 anonim ***** válasza:
78%
Azert jo hogy szubjektiv velemenyt kert de csak az van felpontozva aki egyetert. Gratulalok👏👏
2019. nov. 11. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!