Lányok ti hogyan hordjátok a mostani blúzokat?
Figyelt kérdés
A mostani blúzok többsége olyan átlátszó, hogy a bőrödet is lazán lehet látni alatta. Ez alá mit szoktatok felvenni? Vagy mit érdemes alá felvenni?
Mert nekem is sikerült szert tennem 1-2 ilyen darabra, de nem tudom mivel lenne érdemes felvenni, mert magában nyilván nem, mert nagyon átlátszóak.
2019. nov. 4. 21:35
1/6 anonim válasza:
Melltartó helyett testszinu vagy pont ellenkezőleg, színes csík topok. Van belőlük szivacsos is, szóval melltartónak is szuperek.
Egy ilyen top szerintem nagyon jól mutat a blúz alatt és nem zavaró ha atut.
2/6 anonim válasza:
Vegyél színben hozzáillő spagettipántos topokat. Vagy testszínűt.
3/6 Metionin válasza:
Testszínű vagy fekete (nekem csak fekete ilyen blúzaim vannak) ilyen sport top szerűséget veszek alá. Szóval mint egy feszülős top de csak hasig ér.
4/6 anonim válasza:
Ha nem kicsik a melleid akkor bőven elég egy top alá, én így hordom
5/6 anonim válasza:
elírtam, bocsi, tehát ha nem nagyok a melleid:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!