Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Számít a kinézet?

Számít a kinézet?

Figyelt kérdés
szerintem hülyeség nem a saját stílusodat képviselni, de néha én is elbizonytalanodok e téren.

2019. nov. 3. 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen számít.

Pl. hiába nem szeretsz elegánsan felöltözni, de ha állásinterjúra farmerban mész, akkor nagyon h.lyén fogsz kinézni.

Legyen saját stílusod és tudj az alkalomhoz illően is öltözni.

2019. nov. 3. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Számít igen,nagyon is sokat.A kinézet rengeteget elárul az emberről.
2019. nov. 3. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Csak az számít.
2019. nov. 3. 21:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezek a válaszok teljesen igazak de én inkább a divatra gondoltam. Hogy mindenkinek ugyanolyannak kell lenni stb.
2019. nov. 3. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Van az a mondás, hogy nem elég intelligensnek lenni, annak is kell látszani. Számít, hogy az ember bizonyos alkalmakon megjelenjen valahogy, és számít, hogy igényes legyen.

Ez meg, hogy mindenki ugyanúgy néz ki... próbálok egyedi lenni, néha meg is jegyzik nekem, hogy rendhagyó a stílusom, de valahogy én mindig látok magamnál extravagánsabb, stílusosabb, egyedibb embereket, nem érzem a legkevésbé sem kirívónak amit hordok. Vannak emberek, akik meg kicsit sem szeretnek kitűnni, nem akarnak feltűnést, ezért inkább a szokványos ruhákat preferálják.

Ha valamiben feszengsz, nem érzed jól magad, túl kihívó, akkor teljesen fölösleges magadra erőltetni, majd felveszed ha eljött az ideje. Akkor vidd bele kisebb jegyekben, olyan cipő, olyan táska, olyan ékszer.

2019. nov. 3. 22:51
 6/6 anonim ***** válasza:
A "saját stílusod képviselni" nem felmentés semmi alól. Egy stílus lehet idétlen (nem mondom, hogy a tiéd az, nem ismerem a stílusod). Az első benyomást az ember a kinézetével teszi, így természetesen igenis fontos.
2019. nov. 5. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!