Melyik az elfogadható/minimum óramárka?
Melyik az a márka, ami vállalható egy férfinek?
Ami nem ciki, ami nem bóvli, ami nem másoló?
Az okosórákat NE írjátok!
én nagyon sok utánaolvasás után úgy döntöttem, hogy SEIKO-t veszek, mivel a kvarckristályos órák megalkotója ez a brand, ezért elvileg ezek a "legpontosabbak", ebben a kategóriában.
nyilván vannak, amelyek gps vagy rádió segítségével szinkronizálják magukat, na azokat sosem kell beállítani
-én olyan 1 mp sietést vettem észre pár hónapos használatnál, ami sokkal jobb, mint, amit írnak
-erről az oldalról rendeltem, hazainál sokkal jobb árakban vannak, de megszívtam, mert a hülyék nem a lassú postával küldték ki, és így bizony meg kellett vámoztatni/adóztatni, hozzáteszem még így is 147 eur volt 102helyett, ami itthon minimum 200eur-nak megfelelő értékben láttam legolcsóbban
-egy dolog sajnálatos, az ami nekem óra tetszett, és vettem, az óralapja nem zafír, csupán ásványi, ezért gyűjti a karcokat, hiába is írják, hogy 6-os keménységű stb stb, picit bánom ezt, de elvileg lecsoszoltatható, és akkor újra tiszta lesz a lapja
-okosóra biztos megvan, hogy mire jó, de nem láttam értelmét hogy legyen mégegy kütyü, amit naponta/hetente töltsek, és elvegye az életemet azt nyomkodjam állandóan
"ezért elvileg ezek a "legpontosabbak", ebben a kategóriában."
Ez baromság. A Seiko kvarcok középmezőnyben vannak pontosság szempontjából.
Jó de mennyiért? Meg hol találsz olyan órást aki egy elemcserénél többre is alkalmas? Ha magadnak csinálod az meg vagy sikerül vagy nem. Én az óragyártókat nem értem miért kell azon a 2-3 dolláron spúroskodni. 20 dolláros órát is lehet zafírral kapni a Seikonál meg kvarzot 100 dollár alatt nem kapsz zafírral, automatát meg 300-400 dollár. Vicc az egész.
@16: A Seiko a hardlexre esküszik, keményített, edzett ásványi üveg. Valóban jobban gyűjti a karcokat, mint a zafír, de pl kevésbé hajlamos betörni, ha véletlen odavered valahova. Előny - hátrány.
Vannak azért még ma is erre is alkalmas órások. Persze, ára van, de ha az ember akarja, nem épp elérhetetlen egy dolog.
Azért mert a hardlex 1 dollárral olcsóbb. Azért esküszik rá. De nem is lenne ezzel gond ha lenne opcionálisan zafír drágábban. De nincs.
19
Nem tudom miről beszélsz. Nincs most pl egy darab Seikom se, régen adtam nekik párszor esélyt, de nem kedvencem a márka, pont a gusztustalan üzletpolitikájuk miatt, meg a gyenge minőség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!