Ti mit szóltok ahhoz, ha egy nő nyakkendőt és inget hord, a haja rövid de nem fiús és nem sminkeli magát, illetve átlagos a testalkata és 170cm?
Nekem nem jön be, ha egy nő férfias (ing+nyakkendő kifejezetten az) ruhákat hord, bocsi.
/Lehet lepontozni egyeseknek, de az bezzeg nektek se tetszene annyira, ha egy pasi flangálna tüllszoknyában magassarkúval/
Nem pontozok sose senkit, aki választ ad. Amúgy is, engem nem zavar ha egy srác szoknyában meg magassarkúban flangál. Mindenki azt csinál és úgy öltözködik ahogy akar. Ha te pl. szoknyában meg magassarkúban szeretsz lenni akkor hajrá.☺️ (nagyon magas az elfogadási skálám vagy hogyan minddjam).
Ez is csak egy kérdés🤷♀️
Félbúzás állapot!
Ing,nyakkendő az férfi ruha.
Női inget viselek nem férfit.
Nem melegbárban (nem is szoktam ilyen helyekre járni), hanem az iskolában viselem.
Hozzátéve még a szexuális irányultságomat illetően én aromantikus vagyok, tehát nem a hódítás a célom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!