Keringő ruhát varratni szalagavatóra?
Figyelt kérdés
Következő tanévben lesz majd az én szalagavatóm, de már most kíváncsiságból nézegettem a kínálatot. A városban és a környéken kb választék sincs, sok eséllyel utaznom kellene Budapestre. De az nem nagy buli a ruhabérlésnél, +napokat kellene fizetnem. A másik sok lányon voltak a kölcsönzős ruhák, javítva van sok, de az elkért ár viszont szerintem már nem ér annyit. 30-60.000 között mozognak így is a ruhák, legrosszabb esetben ehhez max egy kicsit kell csak hozzáadni, de cserébe tényleg passzol rám és nincsen 100 helyen megjavítva... Nincsenek túl nagy vágyaim szerintem, de mégsem láttam csak néhány olyan ruhát amire talán azt mondanám, hogy felvenném. Egy sima egyszerű elegáns, visszafogott A vonalú ruha vállal, csipke díszítéssel, olyan ami kis mellel is igazán passzol és talán még annyi, hogy ha lehet gombolós legyen és ne fűzős. Nem kell nekem a nagy puffos hercegnős ruha, legtöbbnek rendesen van dekoltázsa, de leginkább az összes fűzős ruhának nagy a mellrésze már kép alapján is. Egy ilyen ruhában tudom nem érezném magam jól, plusz tényleg nem vágyok semmi extra masnira, húzott szoknyára és sok tüllre. Ahogy elnéztem az árakat a csipke nyilván nem olcsó, bár az úgyis maximum a felsőn (leginkább mellkas, váll, hát) lenne, nem vagyok két ajtós szekrény nem kellene rá több kilóméter, és maga a ruha szatén lenne. Nyilván vannak még egyéb költségek, meg varrónőt is kellene keresni, de ez szerintetek járható út? Mármint megérné vagy? (És igen tudom 1 nap..., nem az esküvőm, de ha nem érzem magam jól a ruhában akkor az egész nap el van rontva és nem tudom magamat elengedni.)2019. okt. 27. 22:17
1/2 anonim válasza:
A vonalú ruhákban nem igazán tudsz úgy táncolni egy szalagavatón, ahogy kéne.
Nagyon sok helyen 50-60.000 Ft.-ért már tudsz venni is szalagavatós ruhát csak körbe kell nézni. :)
Nővèrem 65.000.-ért vette a menyasszonyi ruháját, semmi baja, szinte teljesen új volt.
23/N
2/2 anonim válasza:
Vagy kölcsönzől amit már 25 vagy 30 körül kapsz gyönyörűek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!