Hol találok Budapesten olyan varrónőt aki tud varrni egy ilyen ruhát?
Lehetőleg olyat,aki szépen,precízen dolgozik és a kalapot is meg tudja csinálni.
Én úgy tudtam a kalapot külön erre szakosodott emberek csinálják láttam is róla előadást, hogyan kell.
A varrónők nagy része szerintem ennyire aprólékos kalapot nem tud neked csinálni. A ruhát is csak nagyon drágán és nagyon sok időbe telne.
Talán keress fel egy stylist-et vagy valami hasonlót, hátha tud ilyesmi ruhát szerezni vagy meg tudja mondani kit keress ilyen igényekkel.
Ez nagyon drága lenne.
Most ha egyszer-kétszer egy alkalomra felveszed, ahhoz nem éri meg, mert tényleg drága. Maga ezek az anyagok sem olcsók, vagyis egy része igen borsós és a hozzá valók, nah meg + maga varrónő munkája...
Szerintem gondold meg, hogy megéri e.
Amúgy most nézem, hogy ez lehet olcsóbb lenne, ha rendelnéd.
42,315.00 HUF a ruha itt, ahonnan linkelted. Varrónő sem igen csinálná meg olcsóbban (persze az anyaggal együtt).
Ha még aktuális, akkor amazona.hu:D
Ők elég olcsón varrnak cp-ket, kalappal, minden kiegészítővel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!