Mit gondoltok a Mayo Chix ruhákról?
Utcára tökéletes, viszont yacht klubban illetve disznókat etetni gáz.
Nem tudom, te mire gondoltál? :)
Nekem volt pár ruhám onnan, 5-6 éve volt nagyon menő. Meg szerintem most is a gimis csajok körében...
Vannak szép cuccaik, de szerintem egyre kevesebb. Az idei éveben csak rikító, csúnya, fényes, feliratos és egyre több ízléstelen ruhákat láttam..
Tavaly vettem ott egy télikabtáot, de a szőrméje anaknia neon szín, utáltam... Plusz feljött egy csomó helyen a varrása... Régebben azért a télikabtáok szebbek voltak, meg jó minőségűek... Mai eszemmel meg sem venném azt a kabátot, bár szőrme nélkül még idén felveszem...
Amúgy meg drága, nagyon, én mindig kuponnal szoktam vásárolni. Most Joy-napokon a télikabátok is úgy lesznek, de szerintem nem is szépek az ideiek...
De már nem vásárolnék ott, max. ha meglátnék valami tényleg szépet, de egyre kevesebb.
Főleg vidéken a menő, ahol a Mayo Chix a legelitebb. Westendben meg kb. senki sem ment be hozzájuk... :D
Vannak szép ruháik... viszont az anyaghasználatuk rettentő gagyi, a kínai üzletek textiljeivel vetekszik, így egy idő után nem azt a hatást adja vissza, amit a műtermi beállított fotók láttán gondolnánk.
Persze a jól kinéző cuccok mellett rengeteg c*gányos színvilágú darab is sorakozik a kínálatban, ami - igen, idén nyáron elég nagy divatnak örvendett az influencerek és a 15 éves kiscsajok körében. A kérdés, hogy vajon 1-2 év múlva is hordják-e, amit ennyiért vesznek meg most?
Nem tudom, miért lett lepontozva a válaszom...
Igenis, szerintem sokkal silányabb az anyag, mind az elkésuítés, mint pár éve. Ez látszik a 6 éve vásárolt kabáton, meg a tavalyin... Utóbbinak nagyon sok helyen feljött a varrása, illetve el sem volt rendesen dolgozva újan sem... Azért ahhoz nem olcsó, meg ez minimális elvárás lenne...
Másrészt én az idei évben szinte csak azt a fényes, neon, ízléstelen ruhákat látom, előtte azért többségében szebbek voltak... Ilyen szempontból szerintem így is romlott a márka... Még korábban azért voltak visszafogott, szebb, nem nagy feliratos fényes cuccaik, most megint az összes ilyene...
Másrészt nagyon sok ruha, pulcsi stb. egyméretes, ami kb. egy vékony S-es méretű lánynak felel meg, bár már nekem is néha kicsik... Meg kaptam egy pulcsit tavalyi kollekció, szép, de ott vorít rajta nagyban, hogy "MAYO", így már nem tetszik..
Itt vidéken meg van egy ilyen bolt 40 km-es körzetben, meg a sok kínai stb. és az a menő, még ilyen 50 éves nőknél is, aki itt vásárol, meg az Amnesia. Bár utóbbit szeretem, meg szerintem ízlésesebb, hétköznapibb és felnőttesebb ruhákat csinál, meg a minősége is jobb szerintem. Eddig nem volt vele probléma. Azt még hozzátenném, hogy pár éve láttam, hogy néhány ruhájuk 100 %-ban fent volt Aliexpressen, csak márkajelzés nélkül és töredékéért.
Amúgy a Mayo Chix magyar márka, de a kabtáokat stb. Kínában csinálják ugyanúgy és itthon forgalmazzák.
Meg sokan amúgy azért fikázzák, mert nincs pénzük megvenni, de én nem azért, hanem mert megtehetném, de még sem tetszenek, már. Pedig majdnem egy évtizedik a Mayos télikabát volt nekem a minden...
Egyre inkább a gimis csajok ruhái lesznek. Alapból nem szidom a márkát, de ez katasztrófa és ha így megy tovább, csak az ilyen menő kiscsajok vásárolnak ott... Meg a minőség is fontos (lenne), főleg ennyi pénzért.
Szia.
4 éve vettem egy övet, és nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!