Lányok, milyen ruhát találtok dögösnek egy férfin?
Milyen ruhadarab az amivel egyből "kilehet tűnni" az átlagból egy szórakozóhelyen, kávézóban, stb?
Mi az amin egyből megakad a szemetek, dögösnek, vonzónak találtok... ha van ilyen?
Pl ingek? Milyen szín, minta? Hosszú ujjú póló, vagy katonásabb stílusú ruhák.
Csak hogy érthetőbb legyen, női megfelelő alatt a kivágott felsőre, miniszoknyára, harisnyára, ilyesmikre gondolok.
Csak kíváncsi vagyok...
Nekem mindig az olyanokon akad meg a szemem aki elegánsabb darabokat visel. Mint az ing,hozzá illő nadrág, ami lehet farmer is de nem az ami lóg (attól amúgyis kifutok a világból). Persze ez nem az irodai öltözetet jelenti.
19/L
Az ing jó (csak hosszú ujjú! Ezt feltűrheted...), de inkább az egyszerűség híve vagyok: egyszínű póló, kapucnis pulcsi, farmer, sportcipő. Esetleg kigombolt ing, alá póló
Mondjuk asszem nem az én korosztályom érdekelt, 17 vagyok :D
Köszönöm a sok választ! :)
Úgy néz ki akkor az ing idáig a befutó.
Azon belül? Slim fitt? Szín? Minta? Betűrve, vagy a rövidített nem betűrős változat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!