Melyik a legjobb bakancs márka?
STEEL
Nekem a formája nagyon tetszik. Baromi nagy szín- és magasságválaszéka van, és árban is oké, sőt, cserébe viszont elég gyenge a minősége. Egy Grinders árából 2-3 is kijön, hogyha így nézem, ám ezeket felváltva hordva tartós szokott azért lenni. Az anyaga elég vastag és merev, ezért kicsit nehezebb betörni, ám a felálló orra miatt viszonylag könnyű járni benne. Első bakancsnak szerintem jó választás.
GRINDERS, SOLOVAIR
Igényes anyagválasztás, és kivitel jellemző, na meg a kifejezetten húzós ár. Ugyanakkor ránézésre is egész masszív darabok. Egészen puha a bőr, így betörni nem nehéz. Mindezek ellenére szerintem túlárazott cuccok.
MARTENS
Ezt gondolom nem is kell bemutatni. Maga a klasszikus. Szép. Ez igaz az acélos, és a nem acélos modellekre is. Árban a fenti kettő között van. Szerintem nagyon megéri megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!