Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik a legjobb bakancs márka?

Melyik a legjobb bakancs márka?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam bakancsokról de soha nem találtam egy helyen mindegyikről, és ez talán még másnak is segíthet ha egy helyen megtalál mindent. Előre is köszönöm!

2019. okt. 18. 09:55
 1/3 A kérdező kommentje:
Aki tud az írjon minnél több márkáról(Altercore, Undercover, Martens, Steel, Shellys, Gladiator Phantom, Red Rooster, stb.)
2019. okt. 18. 10:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Martens, Redrooster, Undercover, Shellys, Timberland, Caterpillar
2019. okt. 19. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:

STEEL

Nekem a formája nagyon tetszik. Baromi nagy szín- és magasságválaszéka van, és árban is oké, sőt, cserébe viszont elég gyenge a minősége. Egy Grinders árából 2-3 is kijön, hogyha így nézem, ám ezeket felváltva hordva tartós szokott azért lenni. Az anyaga elég vastag és merev, ezért kicsit nehezebb betörni, ám a felálló orra miatt viszonylag könnyű járni benne. Első bakancsnak szerintem jó választás.

GRINDERS, SOLOVAIR

Igényes anyagválasztás, és kivitel jellemző, na meg a kifejezetten húzós ár. Ugyanakkor ránézésre is egész masszív darabok. Egészen puha a bőr, így betörni nem nehéz. Mindezek ellenére szerintem túlárazott cuccok.

MARTENS

Ezt gondolom nem is kell bemutatni. Maga a klasszikus. Szép. Ez igaz az acélos, és a nem acélos modellekre is. Árban a fenti kettő között van. Szerintem nagyon megéri megvenni.

2019. okt. 23. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!