Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vesztek fel ilyenkor,...

Mit vesztek fel ilyenkor, mikor 13-20 fok özt ingázik a napi hőmérséklet?

Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 21:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú nadrág,póló egy lazább kötött pulcsi és farmer/bőrkabát.De a kötött csak reggel van rajtam az bekerül utána a táskámba a farmerkabát pedig általában a vállamon van napközben.
2019. okt. 17. 21:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Póló, kardigán és egy esőkabát a táskában.
2019. okt. 17. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Kicsit vastagabb anyagú, többnyire 3/4es ujjú ruha, harisnyával, reggel-este veszek rá kabátot, blézert.

Vagy hosszú nadrág-rövidujjú felső, kardigánnal, blézerrel, amit napközben leveszek, ha melegem van. Vékony bokacsizma vagy sima magassarkú cipő(még abban sem fáztam eddig).

2019. okt. 17. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Póló, rövidnadrág + ha nagyon hideg van reggel (<5°C), akkor pulcsi
2019. okt. 17. 23:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Farmer vagy mostanában leggings, egy póló ( ha leggings akkor hosszabb póló) és kardigán. Sportcicő.
2019. okt. 18. 11:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Hosszúnadrág, rövid v hosszúujjú póló, kardigán.
2019. okt. 18. 16:03
 7/10 Metionin ***** válasza:
100%
Farmer, tornacsuka/félcipő, póló + pulóver vagy farmerkabát. Ha melegszik az idő, a kabátot elteszem a táskámba. Illetve ha bicajjal vagyok akkor reggel még egy sál/kendő a nyakamba a huzat miatt.
2019. okt. 18. 18:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig olyanban vagyok, ahány fok épp abban a percben van. Biciklim csomagtartóján bőven elférnek délután a levetett kabátok, pulóverek... Gyalog szar, tudom, mert akkor az ember egész nap hurcolászhatja, ami rámelegszik.
2019. okt. 18. 22:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Kapucnis pulcsiban mentem dolgozni reggel 9-re. Majd délután 5 körül még rövidnadrágra cseréltem a hosszút:D És természetesen póló. Nekem 20 fok felett rövidnadrág az elviselhető.
2019. okt. 19. 01:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
15 16 fokig egy rövidújju + valami pulcsi ha ennél melegebb van már csak a póló marad. Lent nyilván hosszú nadrág. Bár az hogy én mit veszek fel marhára nem mérvadó mert csomó ember 23 24 fokban is több réteget vész fel én meg egy szál pólóban izzadok :D
2019. okt. 20. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!