Ha ma cipő nélkül (harisnyában) megyek haza a suliból felfázok?
Figyelt kérdés
Csak mert feltörte a cipő a lábam2019. okt. 17. 13:49
1/5 anonim válasza:
Ez egy hülye ötlet!
A seb és a cipő közé tegyél papírzsepit amennyi kényelmes és akkor nem fogja csesztetni a sebedet.
Az utca tele van bacikkal, ne vidd haza őket és ne kapj el fertőzést.
2/5 anonim válasza:
#1 Volt, hogy olyan szinten feltörte a cipő a lábam, hogy még a zsepi sem használt, szóval az se garancia sajnos. :D Mondjuk akkor hoztak egy papucsot, kérdező, ez nem opció? Felfázhatsz simán, ha hajlamos vagy rá, déli órákban jó, de lassan kezd azért visszahűlni a levegő, meg a föld nem is annyira melegszik át ilynekor már.
3/5 anonim válasza:
Felfázhatsz igen,illetve a rengeteg koszról nem is beszéltünk.
4/5 anonim válasza:
Felfázhatsz. Nekem ma 5 perc elég volt a padon ülve reggel, ameddig a buszt vártam most meg fetrengek.
Bár volt eset, hogy mezítláb kellett sétálnom mert feltört a balerina cipőm, de konkrétan fekete volt a lábam tőle
5/5 anonim válasza:
Én multkor úgy fáztam föl, h harisnya (20den) és balerina volt rajtam. Én nem mennék mezitláb az utcán, csupa retek lesz a lábad, és még a harisnyát is tönkre vágod. Ha mégis mezitláb akarsz hazamenni, akkor már a harisnyát is vedd le, az már nem oszt nem szoroz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!