Lányok reggel hidegvan húztok harisnyát nadrág allá?
Figyelt kérdés
2019. okt. 15. 18:10
11/16 anonim válasza:
Még télen se veszek fel harisnyát nadrág alá, nemhogy most.
12/16 anonim válasza:
Januárban szoktam, ha tudom, hogy többet leszek odakint.
13/16 anonim válasza:
Ez a nagy harisnyát ellenes embereket valahogy nem tudom teljesen meg érteni de mindegy is mert én ebbe nem akarok bele szólni. Én viszont pont az ellentettje vagyok, én nagyon szeretem a harisnyát amikor csak tehetem hordom, még a lakásba is.
14/16 anonim válasza:
Ez nem harisnya ellenesség, ez duplaréteg ellenesség.
Rajtam bundás leggings van télen, nyáron sima vékony. Gyerekkoromban volt divat a dupla réteg gatya, mikor a játszón fetrengtem a hóban.
Amúgy meg lehet fura vagyok, de nekem a lábam hossza soha nem fázik. A lábfejem igen, a felsőtestem is, nagyon hidegben az arcom, főleg az orrom, de a lábam nem.
15/16 anonim válasza:
Télen, ha tényleg hideg van, szinte mindig. Ilyenkor még bőven nem.
16/16 anonim válasza:
Most én sem veszek, de múlt hét előtt, amikor beteg voltam, volt a nadrágom alatt.
Ha fázol, akkor vegyél, és ne érdekeljen más véleménye. Ha meg nem fázol, ne vegyél.
Van aki fázósabb, van aki nem, ezt neked kell tudni. Reggel és este hűvös van, napközben meg süt a nap.
Én, ha kora reggel indulok, melegebben öltözöm, de én extra fázós ember vagyok, szóval magadból indulj ki. Ha fázol, vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!