Lányok! Ti hogyhogy nem izzadtok ujjatlanba?
Én pasi vagyok, borotválom a hónaljamat, használok dezodort. De igyis izzadok, ezért nem merek ujjatlan felvenni. De észrevettem,hogy a lányok nem izzadnak benne. :D
Hogy csináljátok csajok?? :D mi a titok?
Ez nem igaz, hogy a lányok nem izzadnak az ujjatlan pólóban.
Tény, hogy a fiúk jobban izzadnak mint a lányok(persze van kivétel). A hormonok is sok mindent befolyásolnak és az erős izzadás is csökken majd idővel, ha idősebb leszel.
Annyit tehetsz ellene, hogy napközben megtörlöd a hónaljadat vizes törölközővel, aztán szárazzal és újra dezodor. Ez talán segít egy kicsit.
Amúgy meg rengeteg fiú ismerősöm van akik ujjatlan pólóban vannak és szakad róluk a víz. Ők se szégyellik az ujjatlan pólót, és igazából sokszor észre se veszik az emberek, hogy valaki le van izzadva.
Én izzadok bármibe vagyok ilyen melegbe nem gáz sztem ha izzadsz...az más ha büdi az már gáz. Menj ki a mosdóba és törölgesd át
15/L
Nekem mindegy hogy mibe vagyok póló vagy ujjatlan akármi :S
kipróbáltam már ezer meg ezer féle dezodort egyik se használ :/
17/L
18:30-as válaszadó: utánanéztem ennek a Naturlandos terméknek, de alumíniumot tartalmaz:(
Az alumínium tartalmú termékek meggátolják az izzadást, ú, h a bőrbe jutnak: ami rákot okoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!