Hogy tartson ki minél tovább egy magasszárú műbőr cipő?
Figyelt kérdés
Mire érdemes figyelni az alapvető odafigyelésen kívül? Pl nem erőltetve veszem le (fűzős és oldalcipzáros is egyébként). Van-e bármi praktika, mire érdemes még odafigyelni? (Tudom pl cipőbox nyilván nem kell, mert nem bőr).2019. okt. 13. 10:54
1/3 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Sokszor attól is mennyire finom anyagból van a műbőr. Van pl egy 6 éves kínai műbőr csizmás, bent áll a cipősszekrényben, semmi baja a műbőrnek, de a 3 napos Tom Taylor-os már első nap mekarcolódott oldalt, hiába figyeltem rá.
2/3 anonim válasza:
*műbőr csizmám
Első vagyok. Azt elfelejtettem, hogyha fekete vagy barna akkor ápolhatod cipőbox-al ugyanúgy a műbőrt is. Nem lesz tőle baja.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :) Barna egyébként, olyan mogyoróbarna körülbelül.
Most meg észrevettem, hogy egy nagyon pici részen mintha szürkés lenne (csak az egyiken)... A külső oldalán van egy díszcipzár, amit picit le lehet cipzározni közte még műbőr van, így "tágabb lesz", és a műbőr darab cipzár alatti szélénél... Ezen kívül nincs baja.
2019. okt. 16. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!