11/17 anonim válasza:
Szerintem közönséges.
Szóval sehová.
12/17 anonim válasza:
Randira felvenném, ha az lenne a célom, hogy ágyba vigyen a pasi. Egyébként meg bárhova felvenném...
13/17 anonim válasza:
A lányon jól áll, de nem az én világom. Alapból nincs fekete ruhám és nem hordok magassarkút. Max ha macskanő lennék Halloweenkor, de az sem én vagyok.
14/17 ívy1 válasza:
A csizma nem. Ilyen nadrágom nekem is van,de nem ilyen felsővel szoktam hordani,hanem hosszabbal.A felső is jó,szoknyával vagy farmerrel.
15/17 anonim válasza:
NEM.
Sehova nem vennék fel ilyesmit.
16/17 anonim válasza:
Ezt tuti nem venném fel sehova. Imádom a hosszú csizmát, de ez sok.
A tűsarok meg amúgy sem hinném, hogy a hétköznapokra való. Ez a csizma eleve egy mini ruhával állna jól, de még úgy is inkább valami sztriptízes, vetkőzős fellépő csajszinak. Vagy a hálószobában egy szexi táncot lejteni a pasidnak, maximum.
A gatyát esetleg egy csinosabb bakanccsal és egy lazább hosszított felsővel venném fel, a fényes, feltűnő darabokat mindig csak visszafogottabb darabokkal szabad kombinálni.
A felső tetszik. Mondjuk egy farmerral és bokacsizmával.
Összességében ez a szett k*rvás.
17/17 anonim válasza:
Nem. Sehová. A képen a nő is undorítóan néz ki benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!