Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti nem tartjátok...

Lányok, ti nem tartjátok k****ásnak a haspólókat/croptopokat?

Figyelt kérdés
Fiu létemre nekem is nyilván tetszik meg megnézem, de szerintem hivalkodó, olyan mint a seggaljig érő short.
2019. okt. 12. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:
39%

Nem.

Már a 90-es években is és a 2000-es évek elején is divat volt. Most csak visszajött.

A p..csagatya is régóta divatban van.

Csak azok hordjanak ilyeneket, akiknek meg van hozzá az alakjuk, különben elég h..lyén fognak kinézni.

Én szoktam haspólókat hordani, mert szép a hasam (nem a mostani haspólókat, amiket lehetett kapni, hanem amik évek óta megvannak nekem), viszont p..csagatyát nem hordok.

2019. okt. 12. 18:24
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem attól függ mivel veszi fel az ember. Ha valami magasderekú nadrággal vagy szoknyával, akkor szerintem az úgy oké, de nekem pl. csipőnadrággal már egyáltalán nem okés. Vagyis az nekem már túl sok, nekem az minden csak nem ízléses.
2019. okt. 12. 20:23
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
meg a benne lévő csajokat is
2019. okt. 12. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Attól függ mivel veszi fel. Ha egy magasderekú nadrággal/szoknyával amikből nincs kint a feneke úgy teljesen oké.
2019. okt. 13. 07:18
 5/9 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
100%

Nem. Én nyáron szinte csak croptopokat hordok.

Nyilván nem p*cs*gatyával hordom. Hanem fenék takaró rövidnadrággal. (nem tudom hogy magyarázzam)

Amúgy nem az öltözködéstől lesz k*rv* valaki, hanem attól hogy mennyi emberrel b*sz*k össze vissza. És nem az öltözködéssel kell megitélni valakit.

2019. okt. 13. 10:06
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy nem az öltözködéstől lesz k*rv* valaki,"

Javítanám, mivel sokan k..rvásan öltözködnek, kihívóan, ami már ízléstelen és közmegbotránkoztatást keltő.

Szerinted egy olyan összeállítás, ami pl. miniszoknya, amiből szinte ki van a feneked, rettentően dekoltált felső, hozzá kb 10 centis tűsakrú cipő, ezt hova sorolnád? Biztos, hogy nem a szolid öltözködéshez.

2019. okt. 13. 10:21
 7/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem. Szerintem egyáltalán nem az. Mi köze van a haspólóknak ahhoz, hogy ki mennyit szexel? :D
2019. okt. 13. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezelőtt 20 évvel sokat hordtam.Érdekes akkor senki nem botránkozott meg rajta.Elég prűdek lettek az emberek.Csípő nadrággal jobban néz ki,mint magasderekúval.Ha meg valakinek attól kur...va egy lány,mert meztelen a hasa,ott baj van.Nyakig beöltözötten is ugyanúgy repül az,aki nem tud rendesen meg..ni.
2019. okt. 13. 14:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Most úgy tűnik ez a divat, minél hidegebb van annál jobban kiraják mindenüket a nők....
2020. febr. 5. 15:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!