Miert nem talalok egy rendes nadragot, ami mindenhol jo ram?
Kezd mar kicsit felidegesiteni, hogy barhol jarok (c&a, new yorker, tally weijl, sinsay pl.) nem talalok olyan nadragot, ami jo lenne ram. A 36-os az szoritja a combom de a vadlimnal jo, a 38-as pedig combnal jo, de a vadlimon meg log. Nem tudom hogy hol talalhatnek olyan nadragot, ami passzolna mindenhol (skinny nadragokat szoktam hordani). 164 cm magas vagyok es 50kg, szoktam edzeni, ezert a combom vastagabb is(lemertem, kb 52cm, de ez izom).
Hol tudnek normalis nadragokat talalni, ami arban is elfogadhato (nem szeretnek 8-9000ftot kolteni egy nadragra), es meg passzol is ugy, ahogy kell?
Nem tudom milyen agyagból gyártják New Yorkeresek a farmert, Ami neked kell az streccses, de az a New Yorkeres streccses super skinny farmer minden az csak nem streccses, így nem követi a lábad. Engem főleg irritál.
Nem tudom, én asos.com-ról rendeltem a farmeromat ami rendesen passzol rám, de csak az a baj, hogy külföldi és kb 8000-9000.
Ha mégis gondolkozok rendelni végén mert feladod akkor asos.com
Szabohoz vinni nem szeretnem a nadragokat, mert ugy tudom hogy nem olcso mulatsag:/
Ha viszont mar tenyleg nem talalok sehol rendes nadragot, valoszinuleg rendeles lesz a vege:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!