Rendelt már valaki a Vintage Vogue oldalról?
Figyelt kérdés
Elegáns téli kabátokat keresgélek, a Facebook pedig felhozta ezt az oldalt. Ránéztem, és teljesen odáig vagyok. Gyönyörű kabátokat találtam, az 50-es évek stílusában. Engem nagyon megfogott. Viszont, nem vagyok egészen biztos a méretezésben, hiába van leírva, hogy melyik méret hány centire jó. És ahhoz pedig túl drága a kinézett kabát, hogy csak úgy megrendeljem találomra. Ha esetleg valaki találkozott már ezzel az oldallal és van tapasztalata, ne tartsa magában.2019. okt. 10. 11:29
11/14 A kérdező kommentje:
A szöveg meleg telikabatnak irja. Meglatjuk, jovo honapban összejön ra a penz. Megirom milyen
2019. okt. 13. 22:45
13/14 A kérdező kommentje:
Nos, az áhított kabát nincs a méretemben, de azért rendeltem pár dolgot a honlapról. Örömmel jelenthetem hogy minden időben és épségben meg is érkezett. A szállításra 5-7 napot írnak, mert ugye nem Németországon belül vagyok, és ezt az dőt tartották is. Sőt, a mai csomagomban több rendelésem is benne volt, így egyben kaptam mindent.
2019. okt. 21. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!