Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen alkalmi ruhát vegyen...

Milyen alkalmi ruhát vegyen egy 17 éves fiú?

Figyelt kérdés
Nemrég rájöttem, hogy ha meghívnának egy ünnepi alkalomra, nem tudnék mit felhúzni. Miket érdemes venni,(mik az alapdarabok) amit minden ilyen alkalomra fel lehet húzni? Mennyit érdemes erre költeni 17 évesen? Illetve tudnátok ajánlani webshopokat ahol ezeket megvehetném?
2019. okt. 7. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Elegáns nadrág, ingek ( világos, sötét színek) egy jó zakó, egy elegáns pulcsi, elegáns bőrcipő. Ezekkel már bármilyen eseményre fel tudsz öltözni.
2019. okt. 7. 22:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Értelemszerűen öltöny, ing(ek), esetleg elegáns pulcsi, és egy szép bőrcipő.
2019. okt. 8. 09:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen szerintem 1darab kék öltöny elég. Lehet 3 részes. Hozzá fehér, törtfehér és világoskék ing, esetleg egy V-nyakú vékony kötött pulóver vagy mellény, valami kontrasztos, de nem elütő színben, illetve egyszínű nyakkendők, legal legalább 2db.

És ne webshopban vedd. Menj el egy öltönyházba, nézd meg, próbáld fel. Egy öltönynél még a szokásosnál is fontosabb a mérethelyesség.

2019. okt. 9. 05:40
 4/6 anonim ***** válasza:
#3-ast annyival egészíteném ki, hogy érdemes magadra is igazíttatni. Általában nem horror összeg, viszont kinézetre fényévekkel jobb lesz a hatás, mellesleg az egész öltöny jóval drágábbnak is tűnik. :)
2019. okt. 9. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezen én is gondolkodtam, hogy javasoljam-e, mert általában szoktam, csak nem tudom, ha kiad 50 ezret vagy többet egy korrekt belépőszintű öltönyre, még elmegy-e 10 ezerért méretre igazíttatni.17 évesen nem biztos, hogy fürdik a pénzben.

2019. okt. 9. 09:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Hűhh, hát mifelénk ennyire nem drága kicsit igazíttatni egy ruhán, nekem ezért volt ennyire egyértelmű. :)

2019. okt. 9. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!