Mi van a ruhatáradban vagy miket szeretnél hozzá beszerezni? Írj le mindent!
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 21:40
11/17 anonim válasza:
héééé engem lepózereztél?:D egy KICSIT távol áll tőlem:D egy icipicit. >.< azt mondjuk belátom hogy divatmajom vagyok.. de az aranyos fajtából mondhatni:D
12/17 anonim válasza:
Szerintem nem rád értette, hanem a 15 éves "punk" lányra :)
14/17 anonim válasza:
Első válaszoló! Acélbetétes bakancsod van már?:)
15/17 anonim válasza:
hát én belevágtam abba,hogy megpróbálom szépen lassan minden színben megvenni azt a sima converse csukát:D
szóval ezzel egészíteném ki:)minden színben jól jönne.:D
meg még talán pár farmerral[elég sok van így is,de farmerből sosem elég:D]
meg még talán pár fullcap sapit:D
16/17 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok:
Van bakancsom,de nincs benne acélbetét mert cipésznél csináltattam,de mindenki acélbetétesnek nézi:D de így nyáron inkább egy hagyományos,fekete-fehér tornacipőt hordok (természetesen kínait,mert én nem adok ki 10 k ft-t egy nyeszlett csukáért ami úgyis szétesik,bármilyen márkás:D)
17/17 anonim válasza:
én szeretnék egy nagggyonmagas sarkú bokacsizmát, lehetúleg barnát vagy feketét, egy military mellényt, meg jó vastag derékövet :) másra annyira nem vágyom, most ezekbe a darabokba szerettem bele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!