Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért mondják azt, hogy ciki...

Miért mondják azt, hogy ciki a férfi szandál?

Figyelt kérdés
Az ismerőseim többsége szerint ciki, ha egy srácon szandál van, de szerintem sokkal gázabb, ha valakinek 40 fokban izzad a lába egy tornacipőben. Volt egy időszak, amikor én is egész évben cipőt hordtam, de amikor elkezdett izzadni a lábam benne, és ennek hatására hámlani a bőr, muszáj volt váltani. Meg egyébként is, mi a baj vele? Szerintem laza, praktikus és nem is néz ki rosszul, ha férfias. 15/F
2010. júl. 15. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Na és? A férfiak fele nem tud öltözködni. Mi ebben az újság?

Ha meglátok egy rövidgatyós, fekete cipős férfit, hiányolom róla a hosszúnadrágot. Egyszerűen nem passzol.

Vannak dolgok, amik összetartoznak, mások meg nem. Sportcipőhöz nem veszünk fel szoknyát, körömcipőhöz nem veszünk fel tréningruhát, szandálhoz nem veszünk fel télikabátot. Magától értetődő. Nyári öltözethez nyári lábbeli illik, ennyi.

2010. júl. 16. 01:15
 12/15 anonim ***** válasza:

én lány vok és mégis járok tornacipőben ZOKNIVAL

és ugyanugy papucsban és szandálban is

és sztem az se gáz ha egy fiún van szandál :D

15/L

2010. júl. 16. 12:14
 13/15 anonim válasza:
És mondjuk tavasszal? Az oké, hogy a nagy melegben papucsban/szandálban vannak az emberek, de amikor hűvösebb van, pl. 23-25 fok? Akkor meg ugye a papucs az, ami nem nagyon passzol.
2010. júl. 16. 15:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Én sem értem, hogy miért mondják, hogy ciki. De nekem is van egy csomó ismerősöm, aki szerint gáz férfin a papucs is meg a szandál is. Pedig szerintem nagyon sok szép ízléses szandál van, ami tök "menő" is tud lenni akár egy 3 évesen, akár egy 33 , akár egy 83 évesen. :)

20/l

2011. márc. 29. 18:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Mármint nem ugyanaz a szandál a menő...hanem ha az életkorához és stílusához megfelelőt választ... :D
2011. márc. 29. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!