Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A ruhaboltok honnan szerzik...

A ruhaboltok honnan szerzik be az árukat, hogy megérje? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
nézelődtem európai b2b nagyker oldalakat, és 17$-ba kerül átlagosan még így is egy ruha.. azaz közel 6ezer ft-ért veszem meg, és ha kereskedni akarok vele, akkor minimum 10ezerért kellene eladnom, hogy megérje csinálni.Viszont annyit szerintem nem adnak érte egy "sehonnan jött új butikban". Mégis hol lehet jó áron beszerezni úgy, hogy akár 50% hasznot tudjak csinálni belőle saját ruhaüzletben vagy oldalra feltéve?
2019. okt. 1. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Gondolom Kínából konténerszámra.
2019. okt. 1. 13:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A kis független üzletekre gondolsz? Akiket én ismerek, legtöbbjük Törökországba jár, ott vannak ruhanagykerek, vásárok. Járnak páran Olaszországba is.

Nem neten rendelik. Elmennek személyesen, megveszik, hazahoznak, amennyit tudnak. Ha nagyobb árukészletet szeretnek be, akkor a haza szállíttatják. De Olaszországba simán elmennek autóval és megpakolják.

2019. okt. 1. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten nagyon sokan az új piacra (Józsefvárosira) járnak ki.
2019. okt. 1. 13:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Olyan portálok nincsenek ahol török, olasz ruhákat lehet nagy választékban rendelni, hogy ne kelljen ezért kiutazni? Illetve a "pláza márkák" (zara, bershka, h&m) honnan szerzik be, és milyen haszonkulccsal árulnak?
2019. okt. 1. 15:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokan mennek kilós Hádába is. Zsákokkal hordják a ruhát. Főleg nyári cuccoknál, amik alig nyomnak pár dekát, eléggé megéri.
2019. okt. 1. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ismert márkák általában Ázsiában, távol-keleten dolgoztatnak, olcsón, sokszor éhbérért. Ha megnézed a címkéket, Banglades, India, Pakisztán, Kína, Vietnám, stb.

Nem tudom pontosan, de szerintem olyan 70-80%-ot minimum rátesznek. De valószínűleg még többet.

De neked ez nem opció. Hiszen nem fogsz tudni varrodát venni a világ másik felén úgy, mint egy világcég, hogy neked dolgozzanak.

2019. okt. 1. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:
69%

Én Amerikában néztem ruhákat. Ralph Lauren póló itthon 35 kint 4700, Calvin Klein kabát itthon 89 kint 20, Hilfiger kasmír pulóver itt 60 kint 18.

És ott ugye ezeken is van haszon, szóval a hazai boltok az áfán felül hatalmas haszonkulccsal árulnak.

2019. okt. 1. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!