Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felháborító!? Miért nem lehet...

Felháborító!? Miért nem lehet D kosárnál nagyobb melltartót kapni?!

Figyelt kérdés

Hetek óta kajtatok, hogy találjak magamra melltartót illetve fürdőruhát! De gyakorlatilag sehol nem találtam D kosárnál nagyobbat, vagyis E vagy F méretezésűt! Ha netán akad, annak olyan a fazonja, hogy kötve hiszem, hogy megtart egy ekkora mellet. Illetve ezekhez minimum 90-100-as hát bőséget adnak! Na de kérem, csak 100 kilósan lehetnek nagy mellei az embernek?! Más is tapasztalt ilyet?!

Hol kanék magamra ,mondjuk egy 80 E-s melltartót? (nem 15 ezer ft-ért ha lehet....)

2010. júl. 15. 17:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
na én meg a másik véglet vagyok, (80/A) 26éves létemre és rám sincs csak ami szinte kizárólag szivacsból áll. A Tescoban most hatalmas leárazások vannak, és már csak a nagy méretű ruhák maradtak meg, szerintem van még bikini is.
2010. júl. 15. 19:39
 12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek, futok még egy kőrt :)
2010. júl. 15. 21:18
 13/17 anonim ***** válasza:

a Tescóban láttam a minap egy szép push-up-os, 75DD-s melltartót, 660 Ft-ért. tök jól nézett ki!=) vettem is egyet, csak kisebben, 75/C-ben. főleg nagyobb méretek voltak egyébként.

nekem tulajdonképpen az a bajom, hogy a magasságomhoz és a koromhoz képest (155 cm, 14/L) túl nagy a mellem, vagyis én annak érzem. remélem, még növök, hogy ne tűnjön olyan nagyon nagynak.

2010. júl. 15. 21:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Budapest - Árkád: aluljárószinten nem messze a Libritől és a Rossmanntól a mozgólépcső előtt van egy fehérneműüzlet: ott tutira van!
2010. júl. 15. 21:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, aranyosak vagytok :) Körülnézek :)
2010. júl. 16. 06:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Na ismét voltam Triumph-ban meg new yorkerben, de szinte semmi. :( Triumph-ban 2 db volt amiből választani lehetett...egyik sem a csinos ,sexi fajta :( Egyéb ötletek? Esetleg hogy pontosan melyik boltban? :)
2010. júl. 17. 22:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Vatera?
2010. dec. 30. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!