Felháborító!? Miért nem lehet D kosárnál nagyobb melltartót kapni?!
Hetek óta kajtatok, hogy találjak magamra melltartót illetve fürdőruhát! De gyakorlatilag sehol nem találtam D kosárnál nagyobbat, vagyis E vagy F méretezésűt! Ha netán akad, annak olyan a fazonja, hogy kötve hiszem, hogy megtart egy ekkora mellet. Illetve ezekhez minimum 90-100-as hát bőséget adnak! Na de kérem, csak 100 kilósan lehetnek nagy mellei az embernek?! Más is tapasztalt ilyet?!
Hol kanék magamra ,mondjuk egy 80 E-s melltartót? (nem 15 ezer ft-ért ha lehet....)
a Tescóban láttam a minap egy szép push-up-os, 75DD-s melltartót, 660 Ft-ért. tök jól nézett ki!=) vettem is egyet, csak kisebben, 75/C-ben. főleg nagyobb méretek voltak egyébként.
nekem tulajdonképpen az a bajom, hogy a magasságomhoz és a koromhoz képest (155 cm, 14/L) túl nagy a mellem, vagyis én annak érzem. remélem, még növök, hogy ne tűnjön olyan nagyon nagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!